- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Hepinizin kandili mübarek olsun. Inşallah dularimizin kabul olduğu bir gece olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim 134 çıktı![]()
Aynen katılıyorum size negatif göreceğiz moralimiz bozulacak o yüzden hiç gerek yok bekleyip görelim sürprizi bozmak istemiyorum doktorumuzu dinlemek ve eşime verdiğim sözü tutmak istiyorumAmiin insallahbende test hiç yapmadım yapmayacağım da. Aman sonra silik çıkıyor, yok çıkmıyor, yok 2 saat sonra çıkıyor bilmem ne. Bazen burda okuyorum ben daralıyorum
Boşu boşuna stres sıkıntı.
Yaaaa ne guzel masallah allahim bizede nasip eder inşallah bende bugun verdim kan bakalim ne cikacak bugun 8.gunHamileyim 134 çıktı![]()
Aminn insallahMiraç kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
5.günSenin kaçıncı gün embriyosuydu
Tebrikler saglikla doğsunKizlar test sonucum çıktı bugun transfer günümün 8. Günü 181 cikti çok şükür rabbime cuma tekrar vericem inşallah artarak devam eder.
Kizlar test sonucum çıktı bugun transfer günümün 8. Günü 181 cikti çok şükür rabbime cuma tekrar vericem inşallah artarak devam eder.
Amin canim inşallah hep beraber kavusalim bebeklerimizeTebrikler saglikla doğsun
Inşallah canim hep birlikte alalimMaşallah. Sağlıkla kucağına al insallah![]()
Kizlar test sonucum çıktı bugun transfer günümün 8. Günü 181 cikti çok şükür rabbime cuma tekrar vericem inşallah artarak devam eder.
Benim bugun 7. Gun 5. Gun dondurulmus embr evde test yaptm cikti, hstaneye gdip vermeyi dusunuyorumHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin canim hepimiz kucagimiza alalim evlatlarimizi insallahHayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
Tebrik ederim kan testi daha garanti oluyorBenim bugun 7. Gun 5. Gun dondurulmus embr evde test yaptm cikti, hstaneye gdip vermeyi dusunuyorum
Benim bugun 7. Gun 5. Gun dondurulmus embr evde test yaptm cikti, hstaneye gdip vermeyi dusunuyorum