02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

6. Günden merhaba. Çoğumuz aynı günde transfer olmuşuz . Benimde adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor arada insallah hepimiz pozitif oluruz

İnşallah :) benim 5. günüm. Dünkü adet gibi ağrılarım hafifledi ama çok çok hafif arada devam ediyor. Dünkü fenaydı ama. Tuvalete gidip söküldüm mü diye kontrol ederdim o kadar ilaç altında olmasam :)

Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Merhaba benim de 02.03.2021 2 adet 3.gün a kalite embriyo transferi yapıldı.Zor geçiyor günler inşallah hepimizde pozitifi görür ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sizde belirti var mı varsa neler ?bir de nerede yaptırdınız

Merhaba benim de 02.03.2021 2 adet 3.gün a kalite embriyo transferi yapıldı.Zor geçiyor günler inşallah hepimizde pozitifi görür ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız sizde belirti var mı varsa neler ?bir de nerede yaptırdınız

Inşallah . Ben izmirde irenbede yaptırdım . Doktorum ümit inceboz çok memnunum kendisinden. Belirtildi olarak rahmine sanki iğne bağırıyorlar gibi oldu bugün çok fazla

Inşallah . Ben izmirde irenbede yaptırdım . Doktorum ümit inceboz çok memnunum kendisinden. Belirtildi olarak rahmine sanki iğne bağırıyorlar gibi oldu bugün çok fazla
Ben Antalya Anadolu hastanesinde yaptırdım benim de birkaç gündür o şekilde ağrılarım vardı bugün hafifledi sanki inşallah bizi bırakmazlar

Kızlar size bir şey soracam 3 martta transferim oldu 3.gün embriyosu. Cumartesi günü kanda beta baktırsam belli olur mu sizce

Back
X