02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Valla ilk defa sizi duydum progesteron ve östrojeni bu kadar alırken adet gören. Siz deyince de baktım çok çok nadir olarak görülebiliyormuş :)

Hamilelik ile adet belirtileri birebir aynı olmuştu bende. Dış gebelik geçirdim oradan biliyorum. Şiddetli adet görecek gibi ağrılarım vardı. Tek fark adet yoktu. Neyse ki sizin testinize az kaldı. Cuma yapacaktınız sanırım? Çileniz bitiyor 3 gün sonra rahatlarsınız inşallah :)
Hayir benim test gunum 15 Mart,cile olarak görmüyorum aslinda yorgunum bir çocuğum var neden uğraşıyorum diye sorguladım kendimi herkes iki çocuk sahibi olmak zorunda değil,forumlarda dolaşırken cok da kafam karışıyor bazen.Bugun 6. Gunum test yapsam olumlu olumsuz cikar eminim ama adetimi bekleyeceğim sanirim,cumaya kadar adet olmazsam yaparim kan testi.Ben de bir hamilelik geçirdiğim için biliyorum aslinda hamilelik belirtileri cok farklı...hayirlisi olsun herkesin hakkından.

Alla alla nasıl adetiniz başladı eski tedavide? Tüp bebek miydi onlar da? Bu kadar yüksek doz hormon ilacıyla adetiniz başlayamaz ki?
Sizin regl ye istinaden başka yerde de ilaçlarla kesin olmaz filan yazıyordunuz. Burda artık yazayım dedim :)) bende ilk tüp bebek tedevimde test günüm gelmeden adett günümdü. Adet oldum. Hatta anladım.tutmadığını. teste yine gittim kan verdim sonuç negatif. Yani bünyeden bünyeye değişiyor regl döngüsü bu kadar işleme ve ilaca rağmen günün ise eğer regl ini oluyorsun değişmeyebilirr. 🌺

Benimde test günüm 12 mart ben dayanamadım test verdim kızlar transferimin 9.günü buğün
Bugün hemsiremle konustum cuma verebilirsin testi dedi kan sulandirici ignem bitiyor çünkü negatif cikarsa bosuna almamis olurum dedim. Cuma yapabilirsin dedi bugün transfer gününü saymazsam 7.gün

Hayır özel hastaneye verdim sabah alacağım 🤗 hamilelik testi 6 ve 8 saat canım öglen verince sabaha kaldı
Hep okuyorum diger arkadaşlardan da ertesi güne hatta 2 gün sonraya sonuç alanlar oluyor bizim burda özelde 2 saatte cikiyor sonuç hatta bazen 1 saatte. Insallah guzel haberler alirsin canim

Hadi hayırlısı Sonucu bizimle de paylaşın ☺️
Tabiki paylaşırım 😍
Hep okuyorum diger arkadaşlardan da ertesi güne hatta 2 gün sonraya sonuç alanlar oluyor bizim burda özelde 2 saatte cikiyor sonuç hatta bazen 1 saatte. Insallah guzel haberler alirsin canim
Ay ne güzelmiş erkenden çıkıyor 🙂 ben sabahı bekleyeceğim maalesef

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 6.günüm ilk günden beri adet sancım gibi ara ara kasık ağrım var. İlk 2 3 gün Belimde ağrıdı. Ama 3 gündür kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki nefesimi kesiyor ağrısı. İçinizde benim gibi olan var mı?

Back
X