02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Merhaba :) çok sevindim :) Sağlıklı kucağınıza alın inşallah :).

Ben test yapmadım. Pazartesi sabah kan vereceğim :) Çok heyecan ve korku var :)
İnsallah sagliklidir bende bugun bidaha vericem 2 kat katladimi diye.. siz yapinca haber verin bana ins sizinde hayrlisiyla her isteyenin de pozitif olur

Çoook sevindim gerçekten 😁😁 biz sana demedik mi 😁😁 ikizler geliyor hazırla kendini . Ve taze anne olarak belirtilerini alalım
Yaaa ikiz degildir bence 😂😂cunku kizimda da 12.gun 578 çıkmıştı tekil gebelik,bakalim neler olacak
Aşırı ağrım var bacak ve bel kopuyor o derece göğüsleri cok hafif sis ama asla ağrısı yok Sanki adet olacaksın ama bi sey tutuyor onu oyle bir his içinde😁

Yaaa ikiz degildir bence 😂😂cunku kizimda da 12.gun 578 çıkmıştı tekil gebelik,bakalim neler olacak
Aşırı ağrım var bacak ve bel kopuyor o derece göğüsleri cok hafif sis ama asla ağrısı yok Sanki adet olacaksın ama bi sey tutuyor onu oyle bir his içinde😁

😁😁çok güzel baya da belirtin var ama sen kotu ye yormussun. Bu anın tadını çıkar . Bizlere de dua etmeyi unutma

Kizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Allah daim etsin devamını getirsin inşallah cok sevindim 🌺🤗 siz pozitifileri görün insallah bu ay bende size yetişeceğim insallah. :)

Back
X