02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Cok sevindimm🌸 sizindemi 5. Gun dondurulmustu? Benim 9. Gun 550 cikti11. Gun ikiye katlarsa ins 1000 kusur cikar.. sizi de ikiz olablr sanki.. bana dr ikiz gbi dedi 9. Gun 550 cikinca
Bizimde 5.gün embiryosu 2tane trasfer oldu dondulmuş sorduk ama hiç belli olmaz degerlerden dedi ikide olabilir tekte dedi

Sizinki benimkine göre daha yüksek çıktıgı için 12.günde 1000 üstünde çıkar diye düşünyorum

Benimde bugun test gunumdu negatif oldu arkadaslar
Canımmm allahım sabrını versin inşallah.. Çok zor hepimiz biliyoruz.. Gönlünü karartma Allah bize de anne olmayı yazdıysa elbet geç olsa da olacak. Ama yazmadıysa elimizden bir şey gelmez.. Sorun neydi canım peki doktorun bundan sonrası için tedaviyi değiştirmeyi önerdi mi.

Cok tesekkur ederim insallah Allahim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip eder ben daha once normal yoldan kaldigim hamileliklerimde 3 dusuk yaptigim icin mecburen genetik test yaptirdik embriyo icin ama tutmadi yine doktor ara vermeden yine devam edelim bence dedi daha detayini konusamadik gucumu toplarsam insallah bu adetten sonra yine baslayacagim bakalim...kriter mi bilmiyorum ama 10 gundur zaten hicbir belirtim yoktu umarim bekleyenlerin pozitif olurda bende sizden moral bulurum okudukca

Kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım 255 çıktı çok şükür🤲🏻☺️ bilmiyorum sonuç şu an için ne kadar iyi 2martta transfer olmuştum 3.gün embriyosu 2 adet İnşallah güzel ilerler Allahım isteyen herkese nasip etsin

maşallah çok güzel değerin . Aynı gün transfer olmuştuk . Bende idrarda pozitifi gördüm . Yarın kan yaptircam

Kizlar bende 5 Mart transferim olsun 3 gunlik emriyosuydu dondurmustuk 8 gun idrar test negativti sizce erkenmi davrandim test gunim 13 Mart son 3 gun belirtim bel agrisi bide atesim cikiyo arada

Back
X