- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Kasık agrılarımda var ara ara ve başım dönuyor heyecan yaptım streste valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma insallah yerlesme kanamasidir 3 ay boyunca inanki arada bir bendede o lekeler geldi coksukur ikizlerime kavustum simdide ikinci beklemedeyimKızlar transferımın yedımcı gunu kahverengı akıntım geldı boyle bısı yasayan varmı
Rabbim hepimize kolaylik versin birsey sorcam neler gunlik yapiyonuz hep uzaniyonuzmu yoksa isguc yapiyonuzmu benim cok asiri bel agrim ve atesim arada oluyoKasık agrılarımda var ara ara ve başım dönuyor heyecan yaptım streste valla
Canım hep yatmıyorum ama kendımıde yormuyorum bır haftadır annemın yanındayım zaten ama oyle sureklı yatmıyorum kalkıyorum yuruyorum bsılerle ugrasıyorum bnımde gogudlerımde asırı agrı var basından berı kasıklarımda ara ara oluyorRabbim hepimize kolaylik versin birsey sorcam neler gunlik yapiyonuz hep uzaniyonuzmu yoksa isguc yapiyonuzmu benim cok asiri bel agrim ve atesim arada oluyo
Hepinizi cok iyi anliyom okadar zor sureden geciyoruzki bir bizler bir rabbim bilirRabbim hepimize kolaylik versin birsey sorcam neler gunlik yapiyonuz hep uzaniyonuzmu yoksa isguc yapiyonuzmu benim cok asiri bel agrim ve atesim arada oluyo
Ben tekim esim bakiyo oda arada evde calisiyo cocuklarim var mesbur kalkiyom gecen evde test yaptim cikmadi kan sonucumu carsamba vercem cokzor beklemek yinede hepimiz icin hayirlisiCanım hep yatmıyorum ama kendımıde yormuyorum bır haftadır annemın yanındayım zaten ama oyle sureklı yatmıyorum kalkıyorum yuruyorum bsılerle ugrasıyorum bnımde gogudlerımde asırı agrı var basından berı kasıklarımda ara ara oluyor
Sizin değerlere göre benimki de tek gibi duruyor forumda ikinci üçüncü testler 2000 kusur çıkıyor,kimse gucenmesim boyle yazıyorum ama bir çocuğum var ve ikiz büyütmek her anlamda zor,hevesle istenecek bir sey degil...Lütfen ikiz olmasin diye dua ediyorum her gün
Bencede değerleriz öyle yüksek değil. Değere göre de çok belli olmuyor ama kimisinin düşük değerlerde ikiz oluyor ikimisinin çok yüksek değerlerde Rabbim inşallah gönlünüze göre verirSizin değerlere göre benimki de tek gibi duruyor forumda ikinci üçüncü testler 2000 kusur çıkıyor,kimse gucenmesim boyle yazıyorum ama bir çocuğum var ve ikiz büyütmek her anlamda zor,hevesle istenecek bir sey degil...Lütfen ikiz olmasin diye dua ediyorum her gün
İkiz bebek bakımı da çok zor taşıması da bide ben 42 yaşındayım Allah korusun bir şey olur diye ikiz istemiyorum canım yaşım biraz küçük olsa isterdim sanırımNeden korkuyorsunuzki ozel degilse
İkiz bebek bakımı da çok zor taşıması da bide ben 42 yaşındayım Allah korusun bir şey olur diye ikiz istemiyorum canım yaşım biraz küçük olsa isterdim sanırı
Benim ikizler var coksukur iyikide olmuslar suanda mutluyuzİkiz bebek bakımı da çok zor taşıması da bide ben 42 yaşındayım Allah korusun bir şey olur diye ikiz istemiyorum canım yaşım biraz küçük olsa isterdim sanırım
Gerçekten mi zaten aynı yerde olmuşuz transferi o yüzden bende sizin pozitif olmasına çok sevindim sanki kendim pozitif oldu![]()
Amin inşallah Ben yemek felan yapıyorum evin içinde kendimi yormadan kitap okuyorum film izliyorum örgü örüyorumRabbim hepimize kolaylik versin birsey sorcam neler gunlik yapiyonuz hep uzaniyonuzmu yoksa isguc yapiyonuzmu benim cok asiri bel agrim ve atesim arada oluyo
Evet canımSende mi umit hanımın hastasisin
Oo iyi masallahguzel birseydir ugrasiyonAmin inşallah Ben yemek felan yapıyorum evin içinde kendimi yormadan kitap okuyorum film izliyorum örgü örüyorum
Evet canım
İnşallahInşallah Allahın izniyle sende pozitifsin . Ümit hanıma gidenler genelde pozitif
Korkma canım benimde ilk denememde olmuştu ÜMİT hoca normal demiştiKızlar hadi bugün hepinizden güzel habeler alalim. Benimde dün pembe kanama oldu suan kahverengi . Doktorum yerleşme kanaması dedi ama yinede korkuyorum hayırlısı hakkımızda. Kan verdim sonucumu bekliyorum
inşallah yerleşme kanamasıdır iyi düşünün iyi olsun ya sonucunuzu merak ettimKızlar hadi bugün hepinizden güzel habeler alalim. Benimde dün pembe kanama oldu suan kahverengi . Doktorum yerleşme kanaması dedi ama yinede korkuyorum hayırlısı hakkımızda. Kan verdim sonucumu bekliyorum