02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Evet canim cumartesi gunü yaptrdim ali tahtaciya bugün 2.gün oldu dün cok az leke bugünde cok az kahverengi leke geldi normalmi
Bende ahmet cuburbas dokturumdu ama benim dr cokcok iyiydi bende olmadi ilk 15 gun kani ogrendim basladi da 3 ay ara ara geldi ben sizinkine Simdi bisey diyemiyom acaba sorlandimi yoksa yerlesme midir uzanin dinlenin kacinci gun embriyo su insallah tutar cok iyi bir merkez

Bende ahmet cuburbas dokturumdu ama benim dr cokcok iyiydi bende olmadi ilk 15 gun kani ogrendim basladi da 3 ay ara ara geldi ben sizinkine Simdi bisey diyemiyom acaba sorlandimi yoksa yerlesme midir uzanin dinlenin kacinci gun embriyo su insallah tutar cok iyi bir merkez
Benim lekem geldi direk oraya gittim muanne oldum bebisler yerindeydi cok benki nerdeyse kalb atisini duycaktim ha yani

5.gün dondurulmus embriyo 1 ayöncee dondurulmustu benim doktorunda iyiydi sükur ondan yana skntım yokda belki yerlesme kanamasidir sizinki kacinci gun embriyosu

Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu da

Back
X