02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Merhaba ben 02.03.2021 2 adet 3.Gün embriyo transferi oldum. Benim gibi günleri geçmek bilmeyen arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim
Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu
Transferden sonra doktor fitil koyuyor o akmıştır korkmayın
Ama hiç fark etmedim koyduğunu, soylemedi de

Merhaba, umarım sunucunuz olumludur. Benimde bugün transferim oldu fakat transferden sonra biraz yapışkan ıslaklık oldu. Sizlerde de bunu yaşayan var mı acaba. Beni korkuttu

Bencede fitildendir . Bundan sonra fitilden dolayı sürekli akıntı islaklik olur korkma. Benim sonucumu olumlu şükürler olsun darısı isteyen herkezin başına insallah

Transferi yaptıktan hemen sonra koydu benim doktorum koyarken söyledi belki sizinki unutmuştur bide mavi bişey örtüyorlar ondada yapışkan bişey var

Canım sen idrar testini ne zaman yapmıştın bide nasıl çıktı ben deminden yaptım da bayağı silik çıktı

Gördüm ben senin testini silik değil bence gayet güzel çıkmış. Ben 12. Gün yaptım yani dün

Eklentiler

• IMG-20210314-WA0002.webp
    IMG-20210314-WA0002.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 28
Tebrik ederim,valla benim deger ikiz diye bağırıyor sizin gibi değerlere bakinca😪
Yuksek değerle tekil gebelik göremiyorum resmen...
Senin kaç değerin? Benimde ikiz büyük ihtimal benim aynı hastanede olan arkadaşlarım 400 le ikiz çıktı. Ben istiyorum ikiz . Allahım herkezin gönlüne göre versin insallah

Senin kaç değerin? Benimde ikiz büyük ihtimal benim aynı hastanede olan arkadaşlarım 400 le ikiz çıktı. Ben istiyorum ikiz . Allahım herkezin gönlüne göre versin insallah
11. Gun 595 ti.Ben hic istemiyorum şimdiden psikolojim alt üst oldu...cift embriyo da beta belirlemiyor diyorlar ama,keske tek koydurtsam diyordum.İkiz olursa doğuma kadar bana psikolog lazim...😄

11. Gun 595 ti.Ben hic istemiyorum şimdiden psikolojim alt üst oldu...cift embriyo da beta belirlemiyor diyorlar ama,keske tek koydurtsam diyordum.İkiz olursa doğuma kadar bana psikolog lazim...😄

Gerçekten ikiz gebelik zor ama rabbim verdiyse vardır bir bildiği . O yüzden bence böyle düşünme sağlıkla dogsunlar. Sen tekrar kan verecek misin

Back
X