- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Masallah kaçıncı günün canim?
Transferden sonra 17. Gün oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kaçıncı günün canim?
Sizin deger kacti?Ay yok benim bir çocuğum var zaten ikiz heveslik bir durum değil üstelik çalışıyorum Bana tek versin Allah hic cocugum olmasa isterdim belki ama tek ideal hem hamilelik hem büyütmek zor...Cok korkuyorum ikiz olur diye
Deger normal o zaman anladım sağlıkla dogsun insallahTransferden sonra 17. Gün oluyor
Benim 9.gun 215Sizin deger kacti?
nezaman belli olcak?
Benimde ikiz gbi ddi dr bende tedirgin oldum.. allah hayrlisini versn
İçime su serptin canım çok sağol Rabbim bağışlasın maşallah oda mı tüp bebektiBencede iyi. Benim ilk gebeligimde hiç iki katı artmamisti degerlerim. Hatta burdaki doktorlar kürtaj falan demişti ama şükür oğlum suan 6 yaşına girmek üzere sağlıklı yanımda . Yani sende bu değer işlerini pek takma rabbim hayırlısı versin . O can dünyaya gekecek olduktan sonra her türlü gelecek
İçime su serptin canım çok sağol Rabbim bağışlasın maşallah oda mı tüp bebekti
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin uzun hayırlı ömrü olsun kardeşlerine de kavuşsun sağlıklı sıhhatli inşallahEvet canım tup bebek.
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin uzun hayırlı ömrü olsun kardeşlerine de kavuşsun sağlıklı sıhhatli inşallah![]()
Amin inşallah canımAmin canım . Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ınşallah
Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKizlar ben dun kese baktırdım tek kese göründü 5+3,normalde kan degerlerim yuksekti ve cift embriyo konulmuştu ama tek göründü şükür,devamında sürpriz kese olmazsa tek gidiyoruz![]()
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin keseniz kaç mm peki ?doktor kaç gün sonraya çağırdıKizlar ben dun kese baktırdım tek kese göründü 5+3,normalde kan degerlerim yuksekti ve cift embriyo konulmuştu ama tek göründü şükür,devamında sürpriz kese olmazsa tek gidiyoruz![]()
Onlari ölçmedi cunku kendi doktorum degil hic orasını bile sormadım bana kese sayısı lazımdı bir kese görüyorum deyince tamam dedim direktÇok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin keseniz kaç mm peki ?doktor kaç gün sonraya çağırdı
Anladım hayırlısı olsun.Benim de tek kese göründü şimdilikOnlari ölçmedi cunku kendi doktorum degil hic orasını bile sormadım bana kese sayısı lazımdı bir kese görüyorum deyince tamam dedim direktKendi doktorum cuma günü kalp atışına çağırdı
Sizin degerler de yuksek miydi benim kan degerlerim yuksekti hala da cuma günü surpriz görünür mü diyorum ama doktor asiri inceledi mutlaka görürdü diyorum. HayirlisiAnladım hayırlısı olsun.Benim de tek kese göründü şimdilik10 gün sonra kalp atışı için
gideceğiz bakalım
Ben 2 kez baktırdım beta hcg ilki 255 48 saat sonra 702 gelmişti ama tekrar baktırmakta istiyorum çünkü bazen 2.kese görünmeyebiliyormuş belki de bir sürpriz olurSizin degerler de yuksek miydi benim kan degerlerim yuksekti hala da cuma günü surpriz görünür mü diyorum ama doktor asiri inceledi mutlaka görürdü diyorum. Hayirlisi
Benim de yuksekti ben de baktırdım 8376 cikti transferin 18.gunu ama tek kese,ilk çocuğumda da hcg yuksekti yine tekti.Ben hep tek istedim umarim da tek kalmaya devam eder.Ben 2 kez baktırdım beta hcg ilki 255 48 saat sonra 702 gelmişti ama tekrar baktırmakta istiyorum çünkü bazen 2.kese görünmeyebiliyormuş belki de bir sürpriz olurbelirtiler neler şu an sizde
Göğüslerin hafif dolgun ve iştahsızlık var,cabuk yoruluyorum o kadarBen 2 kez baktırdım beta hcg ilki 255 48 saat sonra 702 gelmişti ama tekrar baktırmakta istiyorum çünkü bazen 2.kese görünmeyebiliyormuş belki de bir sürpriz olurbelirtiler neler şu an sizde
Umarım dilediğiniz gibi olur herşeyBenim de yuksekti ben de baktırdım 8376 cikti transferin 18.gunu ama tek kese,ilk çocuğumda da hcg yuksekti yine tekti.Ben hep tek istedim umarim da tek kalmaya devam eder.
Göğüsler benimde dolgun ama iştah tam tersi çabuk acıkıyorum ve uyku hali var bende deGöğüslerin hafif dolgun ve iştahsızlık var,cabuk yoruluyorum o kadar