Bende bir polis eşiyim eşimle ve tüm polislerle gurur duyuyorum hepsi Allaha emanet olsunlar ...tüm polislerin polis haftalarını kutluyorum :)
tüm polislerin polis haftasını kutluyorum iyiki varsınız
kankam her yıl olduğu gibi ,bu yılda yaptın güzelliğini sana yakışan budur.yerimseniben
Bende başta aşkitom olmak üzere.tüm Türkiye Cumhuriyetinin Polis'lerinin polis haftasını kutluyorum..
sağlık huzur ve mutluluk diliyorum..
Rabbim sizleri korusun..AMİN
Kendimde 11 yıldır bir polis eşi olarak,bu şerefli ve kutsal mesleği yapan bütün Polislerin ve Ailelerinin Polis haftalarını kutluyorum en içten dileklerimle....turkbayragiturkbayragi
Ayrıca bu yıl 6 yaşındaki kızım törenlerde istiklal marşını okuyacak,polis elbisesi giyecek,bu yüzden daha bir heyecanlıyım bu sene..:1rolleyes:
bende başta eşim olmak üzere tüm polislerimizin haftasını kutluyorum 10nisanda benimde oğluşum ve nazlı prensesim polis kıyafeti giyip yürüyüşte arzı endam edecekler:))))))))))
Tüm Polislerimizi ve siz değerli eşlerin bu anlamlı gününü kutluyorum. Allaha emanet olsunlar
Polis Şehitlerine rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum
Tüm Polislerimizi ve siz değerli eşlerin bu anlamlı gününü kutluyorum. Allaha emanet olsunlar
Polis Şehitlerine rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum
Tüm Emniyet mensubunun kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
Allah görevlerinizde muvafakat eylesn, tüm zorluklardan esirgesin inş tüm polislerimizi...
tüm emniyet teşkilatının yıldönümünü canı gönülden kutluyorum
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
allah onlara sağlık biz polis eşlerinede bol bol sabır ihsan etsin inşlhhhhhhhhhh
bende öncelikle eşimin daha sonra polislerin ve eşlerinin polis haftasını kutluyorum allahım onları başımızdan eksik etmesin AMİN
tüm polis teşkilatının yıldönümünü kutluyorum eşimle ve tüm polislerle gurur duyuyorum yüce rabbim onları korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?