Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 03 Kasım 2013 Nişan-Erdem<3Ayşenur

aysenur13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
1.934
742
198
İstanbul

Merhabalar kızlar,
Bende yeni üyelerdenim
Tam 1 ay sonra nişanım var.
Bol heyecanlı,mutlu ve heyecanlı bu günlerde fikirlerinizi bekliyorum.

Nişan elbisem şuanda dikim aşamasında geçen hafta rengine karar verdik:Soft renkler istediğim için pudra rengini tercih ettim.
Straplez m yaka,bele kadar oturan belden sonra a pile gelen;yani hafif açılan çok kabarık olmayan bir model istiyorum.
Bele kadar fransız danteli kullanılacak göğüs kısımlarında ise inci ve parlak taşlar.
Bakalım en son bitmiş halini paylaşırım bende merakla hayalimdeki nişanlığa kavuşmayı bekliyorum...

Amin inş cnm.Sizinde hakkınızda hayırlısı o zaman :114:
Tabi nişan kıyafetim tamamlansın paylaşacağım
İnş oda istediğim gibi olur.

Amin inş cnm.Sizinde hakkınızda hayırlısı o zaman :114:
Tabi nişan kıyafetim tamamlansın paylaşacağım
İnş oda istediğim gibi olur.

İnşş

O da istediğin gibi olur umarımm..ben de kız isteme ve nişan kıyafetimi paylaşacam yakında şu an sadece tanışma aşamasını atlattık

Devamı zamanla geliyor yaaa
Ama her evrenin ayrı bir güzelliği ve heyecanı var gerçekten.O yüzden her anın tadını çıkarmak gerek

Devamı zamanla geliyor yaaa
Ama her evrenin ayrı bir güzelliği ve heyecanı var gerçekten.O yüzden her anın tadını çıkarmak gerek

Kesinlikle aynı fikirdeyimm tanışme ve evlilik teklifini hallettik, bayramda kız isteme inşallahh çok heyecanlı ve güzel evreler yaa..

Bu arada sende asker yolu bekledin galiba
Bende beklemiştim 465 gün dile kolay...
Gerçi askerden geleli 1 buçuk yıl oluyor

Evt kesinlikle
Herkesin senin etrafında pervane olduğu ve mutluluktan havalara uçulan zamanlar.
Helede uzun bir beraberlikse ve asker beklemek gibi meşaketli ve zor bir dönemden geçilip meyvelerini toplama zamanı ise bu dahada tatlı oluyor o günler.
Allah ağzımızın tadını bozmasın

Bu arada sende asker yolu bekledin galiba
Bende beklemiştim 465 gün dile kolay...
Gerçi askerden geleli 1 buçuk yıl oluyor

Aynen öyleee..ben de 360 gün bekledim, astek yolu bekledimm... aslında 20 aylık ilişkimiz ve ayrı şehirlerdeydik ve bir kısmı da askerlikte geçti tabi, 7,5 ayında hiç görüşemedik ama görüştüğümüzde ünideyken özellikle 1-2 hafta sürekli görüşüyürduk şehir değiştirince Şimdi ise tamamen eminiz artık belki de askerliğe sabrettiğimiz için.. artık meyve toplama vakti ben de hep bunu söylüyorumm Allah bozmasın amin canım sizi de bizi de

Hayırlı olsun şimdiden:) nişan kıyafetinizi merakla bekliyorum. Anlattığınız gibi bir elbiseyi ben de mezuniyetimde düşünüyorum. Benim için de fikir olur.

Hayırlı olsun şimdiden:) nişan kıyafetinizi merakla bekliyorum. Anlattığınız gibi bir elbiseyi ben de mezuniyetimde düşünüyorum. Benim için de fikir olur.

Tşk ederim
Açıkçası nası bişy olucağını bende merakla bekliyorum.
Hayırlısı ile bitseydi bnde hemen paylaşırım...
Ama ay sonunu beklemem gerekecek ancak o zaman teslim edeceklerini söylemişlerdi.

Nişanda yaptırıcağım saç konusunda çok kararsızım:44:
Yorumlarınızı beliyorum.
Sizce hangisi daha hoş ve bana yakışır

Bugün nişanlık ayakkabılarımı aldım.
1.Nişanın ilk bir kaç saati kullanacağım topuklu ayakkabı(Şuanda yapım aşamasında çnkü beğendiğim modelin pudra rengi yapılıp bayramdan sonra teslim edilecek.Bitince ekleyeceğim.
İnş hayal kırıklığı yaşamam:18:
2.Nişanın ilerleyen saatlerinde oynamaktan topuklu ayakkabıları çıkarmak istersem diye yedek ayakkabı.az topuklu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…