05.05.2022 transfer olanlar bekliyorum 🤰❤

Cnm valla iyi gidiyor ama ara ara lekelenmem var sende oluyormu. Ben estrofem coraspin ve progestan dex e devam sen ne kullaniosun
merhaba bende 05.05 te transfer oldum. hatta 6. günden beri lekelenme 2 kerede bıldıgınız kanama oldu. dün kanamam oldu korkarak doktora gıttım. hafıf kanama var ama korkacak bısey yok dedı. keseyı gördük. haftaya kalp atısı ıcın cagırdı. ama vajınal fitil ve coraspini kesti. onun yerıne hergun kalçadan 100mg progestan iğne oluyorum

merhaba bende 05.05 te transfer oldum. hatta 6. günden beri lekelenme 2 kerede bıldıgınız kanama oldu. dün kanamam oldu korkarak doktora gıttım. hafıf kanama var ama korkacak bısey yok dedı. keseyı gördük. haftaya kalp atısı ıcın cagırdı. ama vajınal fitil ve coraspini kesti. onun yerıne hergun kalçadan 100mg progestan iğne oluyorum
Hmm ben coraspini kestim dünden beri lekelenmem yok zaten hergub olmuyor benim ara ara geliyor cnm ben daha görmedim 1 Haziran'da hep kese hem kalp atışı bakcaz

Cnm valla iyi gidiyor ama ara ara lekelenmem var sende oluyormu. Ben estrofem coraspin ve progestan dex e devam sen ne kullaniosun
Ben estrofem coraspirin enox prednol progestan dex climara forte ve 3 günde bir prulotun igne oluyorum canım. Dün gece o lekelenmeyi yaşadım panik atak geçirdim resmen dünya yıkıldı başıma ilk gebeliğim düşük olmuştu onu hatırladm çok korktm allahtan bu sabah yok kontrolümüz var .

Ben estrofem coraspirin enox prednol progestan dex climara forte ve 3 günde bir prulotun igne oluyorum canım. Dün gece o lekelenmeyi yaşadım panik atak geçirdim resmen dünya yıkıldı başıma ilk gebeliğim düşük olmuştu onu hatırladm çok korktm allahtan bu sabah yok kontrolümüz var .
Coraspini kestik lekelenmem durdu cnm. Bende Çarşamba görmeye gidicem

Coraspini kestik lekelenmem durdu cnm. Bende Çarşamba görmeye gidicem
Sağlıkla kucağımıza alalım tek duam bu adaklar adadım inşallah sadece lekelenmedir. Diğer ilaçların devam ediyor değilmi ben baya ilaç kullanıyorum çünkü bugün ne dicek bakalm 13.50 de bebeğimizi görücez keşke kalp atışınıda duyabilsem .

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denememdi 5 mayısta bir embriyo transferi yapıldı. 14 mayısta beta hcg 134 ile pozitif olduğunu öğrendim ardından 18 Mayıs da değerim 735 e yükselmişti. Dün kese kontrolü muayanem vardı doktor 5 hafta 4 günlük dedi keseyi gördük fakat yolk kesesini göremediğini söyledi pazartesi günü tekrar muayane edeceğini söyledi. Sizin hiç böyle olduğunu duyduğunuz oldu mu çok endişeliyim çok korkuyorum

Kızlar selam. Nasılsınız??❤️
Merhaba kızlar ben bayadır giremedim buraya nasılsınız? Yorumlaeın bazılarını okudum lekelenme yaşayanlar var benim gibi 🥺 Benim kesehe görmeye gitmeden başladı iğne vermemişti bana doktorum sadece fitil vermişti. Sonra acil de gittiğim hastanede iğne verdiler o kesmişti kalp atışını duyana kadar kullandım yani 6. haftaya kadar sanıeım sonra doktorum tekrar gerek yok artık dedi sadede fitil kullandım ertesi gün tekrar başladı sonrasında tekrar acillik olduk derken kesilmeyince progestan dex e başlattı karından ama hala fitilden sonra kahverengi çok az sürüntü geliyo ve karnımda ağrıyo çok korkuyorum 🥺

Aaa bnde lale hocanın hastasiyim
Çok tatlı çok iyi bir doktor şanslısın🥰bizim tedavimiz olumlu sonuclandİ kendisiyle yollarımızı ayırdık belirli bir haftaya kadar takip ediyor. Sonun kadar onun hastası olmak isterdim. Yinede her konuda sağolsun mesaj atsam dönüş yapar çok ilgili .sizi. Ne durumda tedaviniz

Çok tatlı çok iyi bir doktor şanslısın🥰bizim tedavimiz olumlu sonuclandİ kendisiyle yollarımızı ayırdık belirli bir haftaya kadar takip ediyor. Sonun kadar onun hastası olmak isterdim. Yinede her konuda sağolsun mesaj atsam dönüş yapar çok ilgili .sizi. Ne durumda tedaviniz
Yane iyi bir hoca ilk olmadı ikinciyi bekliyorum

Back
X