- 5 Şubat 2021
- 56
- 31
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz olabilirler miDün akşam kan verdim 10. Günümdü değerim 718 çıktı![]()
Tek embriyo transfer edildi amaİkiz olabilirler mi![]()
Bnmde bugün 7.gunum gece çok terledim hayatımda ilk kez bu kdr diyebirm test yapmaktan korkuyorum açıkçası yapsam cikarmi yoksa günümü beklemeliyim bilemedm.goğüşler acıyorlar ve dün ateşim 38 oldu. nezle öksürük başladı (((grip gibi oldum((( başka hicbirşey hissetmiyorum
Belirtilerinin nelerdi bende tek embriyo trans oldum bugün 7.gunum ara ara kasıklarıma sancılar kramplar girip cikiyo kısa suruyo sizdede öyle oldumuYaa aslında olsa isterim ama tek embriyo benim biraz düşük ihtimal olabilir ama ihtimal tabibugün değerim 571 yükselmiş normal mi sizce hızlı yükselincr de bi korktum
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere bumutlulugu yasatsinHayırlı olsun canımm![]()
Maşallah hayırlı olsunnKizlar bende bugün sonuç aldım şükürler olsun 665 değerim pozitif![]()
Amin cnmmmmMaşallah hayırlı olsunn![]()
Benim adetim başlayacak gibiydi aynımo zamanda olan hafif ağrılar oldu leke falan olmadı hatta ben olmadı heralde diye düşündüm.Belirtilerinin nelerdi bende tek embriyo trans oldum bugün 7.gunum ara ara kasıklarıma sancılar kramplar girip cikiyo kısa suruyo sizdede öyle oldumu
Canım hayırlı olsunn süperKizlar bende bugün sonuç aldım şükürler olsun 665 değerim pozitif![]()
Aynn bnmde öyle 3 gündür ara ara bazen geceleri kasık ağrısı oluyo adet gelmeden önceki gibi ama sonuç nedir bilemm ins poztf olurBenim adetim başlayacak gibiydi aynımo zamanda olan hafif ağrılar oldu leke falan olmadı hatta ben olmadı heralde diye düşündüm.
Canım ben o kadar korkuyodum ki hatta gruba da yazıyodum olmadı bence fakan diye kendimi çok üzdüm o yüzden zor ama cidden üzme kendini belirtilerin hiçbiri birbirini tutımuyo.Aynn bnmde öyle 3 gündür ara ara bazen geceleri kasık ağrısı oluyo adet gelmeden önceki gibi ama sonuç nedir bilemm ins poztf olur
Evet birçok belirtsi olup negtf görenlerde varmış hayırlısı olsun artık diyelm.Canım ben o kadar korkuyodum ki hatta gruba da yazıyodum olmadı bence fakan diye kendimi çok üzdüm o yüzden zor ama cidden üzme kendini belirtilerin hiçbiri birbirini tutımuyo.
Bende aynı duygular içindeyidim ve çok şükür aldım inşallah sende alıcaksın emin ol hiç kimsenin belirtsi birbirini tutmuyo sakın unutma ve benim gibi çok başka yerlere bakıp forumda kendini boş yere üzme sana en büyük tavsiyem çünlü ben burda en olumsuz kişiydim tani daha hiç bişry kesin değil ama yıpratma kendini sadece akışa bırakmaya çalışbütün yazılanları tek tek okudum acaba bende sizin gibi buraya sevinçli haberlerimi yazabilecek miyim transferim perşembe günü olacak.
Çok teşekkür ederim yanıtın için umarım güzel sonucu alırım bugün transfer oldum bana ve isteyen herkese nasip etsin RabbimBende aynı duygular içindeyidim ve çok şükür aldım inşallah sende alıcaksın emin ol hiç kimsenin belirtsi birbirini tutmuyo sakın unutma ve benim gibi çok başka yerlere bakıp forumda kendini boş yere üzme sana en büyük tavsiyem çünlü ben burda en olumsuz kişiydim tani daha hiç bişry kesin değil ama yıpratma kendini sadece akışa bırakmaya çalış![]()
Cnm valla iyi gidiyor ama ara ara lekelenmem var sende oluyormu. Ben estrofem coraspin ve progestan dex e devam sen ne kullaniosunKızlar nasıl gidiyor 5. Hafta içine girdik ama kalp atışını duymadan sanki inanamıcak gibiyim çok merak ediyorum. Birde siz iğnelere ilaçlara devam ediyormusunuz benim doktorun harfiyen devam et dedi .