05.05.2022 transfer olanlar bekliyorum 🤰❤

Belirti var mı sende
Hayırlısı olsun İnşallah benim 7 .günde leke geldi ya bir peçeteye sildikçe açık renkte bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ama kendisi genelde bu tarz lekelenmelere yerleşme de görürüz ama tabii ki kesin değil dedi genel anlamıyla bel ağrım var göğüslerim de çok çok hafif bir ağrı var yani akşamları oluyor genelde o da gündüz hissetmiyorum bu şekilde salı günü orada yaptıracağım testi sen orada mı yaptıracaksın yoksa başka bir yerde mi

Hayırlısı olsun İnşallah benim 7 .günde leke geldi ya bir peçeteye sildikçe açık renkte bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ama kendisi genelde bu tarz lekelenmelere yerleşme de görürüz ama tabii ki kesin değil dedi genel anlamıyla bel ağrım var göğüslerim de çok çok hafif bir ağrı var yani akşamları oluyor genelde o da gündüz hissetmiyorum bu şekilde salı günü orada yaptıracağım testi sen orada mı yaptıracaksın yoksa başka bir yerde mi
Bende arada sırada adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, göğsümde de biraz şişlik var. Ben de orada yaptırırım büyük ihtimalle

12 günden sonra yapılıyır testler genelde

Sizin neden salı günü acaba bana pazartesi dedi doktprum 11. gün diye ama. hen yarın gidicem yaptırmaya testi saten sanırım 9. günden yükselmeye başlıyo
Bilmiyorum ki sanırım garabti olsun diye 12.gunde sağlıklı hi gebelikte değer yüksek çıkacağından sanırım

Ya ben de hafif kanama ver şimdi , moralim çok bozuldu inşallah yerleşme kanamasıdır

Kızlar selam. Ben EVA2022 konum açtım benim hesap kapatmışlar bu yüzden yeni açmak zorunda kaldım. Nasılsınız iyi haber var mı?

Back
X