- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
Aa bende aynı gün transfer olmuşuz ordaBahçeçi Fulya, sen nerede canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bende aynı gün transfer olmuşuz ordaBahçeçi Fulya, sen nerede canım
YaaaAa bende aynı gün transfer olmuşuz ordadoktorun kim
Hmm benimde Lale Susan Karakış ben sanki sizin isminizi seslenirlerken duymuştumYaaaDr Güvenç Karlıkaya
![]()
Ekimden beri gidiyorum, adımı o kadar çok söylediler kiHmm benimde Lale Susan Karakış ben sanki sizin isminizi seslenirlerken duymuştum![]()
Yok vala biley ben alle klinikten serkan hocaya gittim acıbademde yapıyor oBende seni gibiyim cnm test yaptırmaktan korkuyorumvarmı biseyler
Ekimden beri gidiyorum, adımı o kadar çok söylediler ki![]()
Aynen canım benim de ilk denememBende aralikdan beri gidiyorum ilk denemem sizin
Belirti var mı sendeBende aralikdan beri gidiyorum ilk denemem sizin
Hayırlısı olsun İnşallah benim 7 .günde leke geldi ya bir peçeteye sildikçe açık renkte bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ama kendisi genelde bu tarz lekelenmelere yerleşme de görürüz ama tabii ki kesin değil dedi genel anlamıyla bel ağrım var göğüslerim de çok çok hafif bir ağrı var yani akşamları oluyor genelde o da gündüz hissetmiyorum bu şekilde salı günü orada yaptıracağım testi sen orada mı yaptıracaksın yoksa başka bir yerde miBelirti var mı sende
Bende arada sırada adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, göğsümde de biraz şişlik var. Ben de orada yaptırırım büyük ihtimalleHayırlısı olsun İnşallah benim 7 .günde leke geldi ya bir peçeteye sildikçe açık renkte bir lekelenmem oldu doktorumu aradım ama kendisi genelde bu tarz lekelenmelere yerleşme de görürüz ama tabii ki kesin değil dedi genel anlamıyla bel ağrım var göğüslerim de çok çok hafif bir ağrı var yani akşamları oluyor genelde o da gündüz hissetmiyorum bu şekilde salı günü orada yaptıracağım testi sen orada mı yaptıracaksın yoksa başka bir yerde mi
Hayırlısı olsun hakkımızda ozman .bende orda yapcam orda öğrenmek istiyorumBende arada sırada adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, göğsümde de biraz şişlik var. Ben de orada yaptırırım büyük ihtimalle
Sizin neden salı günü acaba bana pazartesi dedi doktprum 11. gün diye ama. hen yarın gidicem yaptırmaya testi saten sanırım 9. günden yükselmeye başlıyoHayırlısı olsun hakkımızda ozman .bende orda yapcam orda öğrenmek istiyorum
Bilmiyorum ki sanırım garabti olsun diye 12.gunde sağlıklı hi gebelikte değer yüksek çıkacağından sanırımSizin neden salı günü acaba bana pazartesi dedi doktprum 11. gün diye ama. hen yarın gidicem yaptırmaya testi saten sanırım 9. günden yükselmeye başlıyo
Evet kızlarKonu sahibi arkadaş hamile sanirimm
Gözünüz aydınAllahim çok şükür bugün hastaneye gittim ve test sonucu pozitif çıktı. Elim ayağım dolandı salak oldum resmen![]()
Yaaa ne güzel çok sevindim bizde beklemedeyizEvet kızlartuttu bu sefer ve çok erken öğrendim