Sağlıklı beslen dedi, ilaçları anlattı yineledi. Ağır kaldırma filan öyle v.s dedi. Ekstra bisey söylemediDoktorun transfer sonrasi icin nelere dikkat et dedi canim
Evet bi.ikimiz variz 8 subatta transfer olan heraldeBu nedir yabi ikiniz mi varsınız bende sizi takip edeyim bari
Hoşgeldiinn babyyyyy. Aynen ya ikimiz varız Candyy de olacaktı covid olduBu nedir yabi ikiniz mi varsınız bende sizi takip edeyim bari
Yok yok bişey olmaz evham yapma kendine öyle. CanımBen bu gece yatakta da cok döndüm dönüp durdukca korktum bisey olmaz insallah diye surekli hareket ettim bir rahat yatamadim
Tabiki hoşgeldin Allah hayırlara vesile etsin insallah. Ayın 11 demi transfer 4 gün sonra dediğinSizden 4 gün sonra da ben transfer oluyorum 12sinde ben de sizle beklesem
Insallah canim ilk 3 gunumuz gecse biraz rahatliycam sanirim sonraYok yok bişey olmaz evham yapma kendine öyle. Canım
Tabiki bekle canim hosgeldin hayirli olsun simdidenSizden 4 gün sonra da ben transfer oluyorum 12sinde ben de sizle beklesem
Bana 3 gün filan. Demedi ya dün dinlen dedi. Yarın normal yaşantına dönebilirsin dediBenimkide onlari soyledi 3 gun istirahat et dedi surekli yatmanin kanitlanmis hic bir faydasi yok dedi.bide bana nane maydonoz yeme dediler kahve icme dediler protein aggirlikli beslen dediler
Benim 18 Şubat test tarihim. Seninki 3. Gün müydüSana nezaman test yap dedi doktor.bana 20 subat pazar dedi
Katıldım. Akıbeti belli olmayanlar diye açayım bende bariEvet bi.ikimiz variz 8 subatta transfer olan heraldesende katil bize
Bende öylesine burdayım boşver bizde karışalım arayaSizden 4 gün sonra da ben transfer oluyorum 12sinde ben de sizle beklesem
Yok canim 5.gun embriyosuydu ama hemsire 20 subat dedi ben 10 gun sonra yapacagiz saniyordum ama 20 subati beklemeyiz heraldeBana 3 gün filan. Demedi ya dün dinlen dedi. Yarın normal yaşantına dönebilirsin dedi
Benim 18 Şubat test tarihim. Seninki 3. Gün müydü
Senin embriyo kalitende ne yaziyor canim benimki 3ab yaziyor nasil iyi mi bu kalite hastaneden cikinca gordum soramadimBana 3 gün filan. Demedi ya dün dinlen dedi. Yarın normal yaşantına dönebilirsin dedi
Benim 18 Şubat test tarihim. Seninki 3. Gün müydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?