08.02.2022 transfer olanlar beraber bekleyelim🤱🏻🌼💐

Bisey olmaz canim endiselenme.igneyi yaparken elinle biraz derini sıkıyorsun ya igneyi cikarirken ellerini cek derini birak sıkmaya devam edince cikiyor bende oyle olmustu
Tamam canım tesekkür ederim
igneyi vurduktan sonra agrın oldumu benim oluyorda

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim inşallah hepiniz sağlıklı ve pozitif sonuçlar alirsiniz
Ben 14.gundeyim ve pozitif çok şükür
Hoşgeldin masallah sana tebrik ediyorum. Darısı bizim başımıza insallah. Herhangi bir lekelenme oldumu

Hoşgeldin masallah sana tebrik ediyorum. Darısı bizim başımıza insallah. Herhangi bir lekelenme oldumu
Cok teşekkür ederim
İnşallah sizlerinde öyle olur
Lekelenmem hiç olmadı sadece belirti olarak çok bel ağrım oldu , goguslerim şişti ve ağrıdı 3veya4.gunde başlamıştı bunlar
Ama belirti aramayın kullandığımız ilaçlar çok fazla yan etki yapıyor hep olumlu düşünün bol bol dua edin inşallah sağlıkla tutunur bebekleriniz

Eski denemelerimdede ağrılarım oluyordu regl ağrısı gibi ama negatif oldu . Ben çok ağrıya takılmıyorum açıkcası. Fitillerden iğneler den haplardan v.s
Haklisin canim hic belli olmaz benim transferden once cok batma oluyordu mesela ilaclardan dolayi hayirlisi bakalim

Ne zaman test yapacağız ben diğer denemelerimde hiç yapmadım bu sefer yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…