- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Tamam canım tesekkür ederimBisey olmaz canim endiselenme.igneyi yaparken elinle biraz derini sıkıyorsun ya igneyi cikarirken ellerini cek derini birak sıkmaya devam edince cikiyor bende oyle olmustu
Bazen oluyordu canim eger asiri kizariklik sislik olmazsa bisey olmaz insallahTamam canım tesekkür ederim
igneyi vurduktan sonra agrın oldumu benim oluyorda
İnşallah canımBazen oluyordu canim eger asiri kizariklik sislik olmazsa bisey olmaz insallah
Iyiyiz canim.cok sukur evin icindeyat kalk yuru vakit gecirmeye calisiyoruz.sen napiyosun nasilsin
Valla dün biraz sol tarafım ağrıyordu bacağıma doğru sanki vuruyordu ama bugün turp gibiyim hiç biseyim yok :))
Hadi bakalım. Acele et yetiş bizeGünaydın canımÇok şükür iyiyiz valla ben heyecanlanmaya başladım iyicee sizin sonuçları benim transferi bekliyoruuum
Az kalmış sende yetişceeeenn acelee et tren kalkıyorrBen daha yolun başındayım. Daha transfer öncesi süreç
Hoşgeldin masallah sanaMerhaba konuyu görünce yazmak istedim inşallah hepiniz sağlıklı ve pozitif sonuçlar alirsiniz
Ben 14.gundeyim ve pozitif çok şükür
Cok teşekkür ederimHoşgeldin masallah sanatebrik ediyorum. Darısı bizim başımıza insallah. Herhangi bir lekelenme oldumu
Yetiştim yetiştim az kaldıAz kalmış sende yetişceeeenn acelee et tren kalkıyorr
Masllah canim insallah bi agrilar tuunma agrisidirValla dün biraz sol tarafım ağrıyordu bacağıma doğru sanki vuruyordu ama bugün turp gibiyim hiç biseyim yok :))
Masallah rabbim sag salim tamamina erdirsin insallahMerhaba konuyu görünce yazmak istedim inşallah hepiniz sağlıklı ve pozitif sonuçlar alirsiniz
Eski denemelerimdede ağrılarım oluyordu regl ağrısı gibi ama negatif olduMasllah canim insallah bi agrilar tuunma agrisidir
Haklisin canim hic belli olmaz benim transferden once cok batma oluyordu mesela ilaclardan dolayi hayirlisi bakalimEski denemelerimdede ağrılarım oluyordu regl ağrısı gibi ama negatif oldu. Ben çok ağrıya takılmıyorum açıkcası. Fitillerden iğneler den haplardan v.s
Çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde sağlıkla hayırlısıyla olurMasallah rabbim sag salim tamamina erdirsin insallah
Benim.evde 1 tane gebelik testim.var onu transfer sonrasina saklamistim 9.gun yapsammi diye dusunuyorum☺Ne zaman test yapacağızben diğer denemelerimde hiç yapmadım bu sefer yapmayı düşünüyorum
Az kaldı azHadi bakalım. Acele et yetiş bize
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alınMerhaba konuyu görünce yazmak istedim inşallah hepiniz sağlıklı ve pozitif sonuçlar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?