- 20 Ocak 2022
- 335
- 295
- 53
Senin transferin nezamandi canimKatıldım. Akıbeti belli olmayanlar diye açayım bende bari
Ahahah ay çok tatlısın canım benimBende öylesine burdayım boşver bizde karışalım araya
Canım benim hoşbuldumTabiki hoşgeldin Allah hayırlara vesile etsin insallah. Ayın 11 demi transfer 4 gün sonra dediğin
Hoşbuldum canım benimTabiki bekle canim hosgeldin hayirli olsun simdiden
Benimkide 5. Gün 4bb imiş. Ama benim merkezde 1. Kalite,2, kalite,3 kalite diye söyleniyor. Ama ben sordum embriyolaga dedim internette okuyorum bazıları harf yazıyor benim ki acaba ne harfi dedim her merkezin kalite bilmemnesi farklı oluyor dedi. Sizinki 4bb 1. Kalite dedi. Çok kaliteden anlamıyorum anladığım tek şey 5. Gün embriyosunun iyi olması. Tabi ki 3. Gündede kalan var hatta 2. Gün embriyosu ile bile. Benim ilk denemem mesela 3. Gün embriyosu iyi kalite idi olmadı.yani kalite olarak çok bilmiyorum canımSenin embriyo kalitende ne yaziyor canim benimki 3ab yaziyor nasil iyi mi bu kalite hastaneden cikinca gordum soramadim
Nasıl geçsin beklemece işte ben sakinim ama. 3. Deneme oldugu için alıştım :)Canım benim hoşbuldum
Cumartesi ayın 12si kısmetse
Sizin nasıl geçiyor transfer sonrası
Bende hic anlamiyorum da raporda yazdigini gorunce merak ettim bi sorayim dedimBenimkide 5. Gün 4bb imiş. Ama benim merkezde 1. Kalite,2, kalite,3 kalite diye söyleniyor. Ama ben sordum embriyolaga dedim internette okuyorum bazıları harf yazıyor benim ki acaba ne harfi dedim her merkezin kalite bilmemnesi farklı oluyor dedi. Sizinki 4bb 1. Kalite dedi. Çok kaliteden anlamıyorum anladığım tek şey 5. Gün embriyosunun iyi olması. Tabi ki 3. Gündede kalan var hatta 2. Gün embriyosu ile bile. Benim ilk denemem mesela 3. Gün embriyosu iyi kalite idi olmadı.yani kalite olarak çok bilmiyorum canım
Allah iyiliğini versin emi iyi güldürdün beniKatıldım. Akıbeti belli olmayanlar diye açayım bende bari
Bende hic anlamiyorum da raporda yazdigini gorunce merak ettim bi sorayim dedim
Bu son olsun inşallah Beta hcg POZİTİFLERLE DOLUP TAŞALIMNasıl geçsin beklemece işte ben sakinim ama. 3. Deneme oldugu için alıştım :)
Aminnnm canımmmm insallahBu son olsun inşallah Beta hcg POZİTİFLERLE DOLUP TAŞALIM
Cok sagol canim bende anladim sanirim kotu degilmis benimkide aklima takilmisti sagolasinBak ben bugün bunu buldum. Linkini kopyala izleyebilirsn. Az bucuk bisey anladım gibi güzel anlatıyor
Iyiyiz canim.cok sukur evin icindeyat kalk yuru vakit gecirmeye calisiyoruz.sen napiyosun nasilsinGünaydınlar nasılsınız hanımlarr
Günaydın canımGünaydınlar nasılsınız hanımlarr
Bisey olmaz canim endiselenme.igneyi yaparken elinle biraz derini sıkıyorsun ya igneyi cikarirken ellerini cek derini birak sıkmaya devam edince cikiyor bende oyle olmustuMerhaba kızlar bende dün tedaviye başladım
dün ignemi doktorum yaptı
bugün ben yaptım ama iğneyi çıkarırken biraz dısarı aktı bişey olurmu acaba
Insallah guzel olur sonuclarimiz 2.gun ben hic bisey hissetmiyorumGünaydın canımÇok şükür iyiyiz valla ben heyecanlanmaya başladım iyicee sizin sonuçları benim transferi bekliyoruuum
İnşallah canımInsallah guzel olur sonuclarimiz 2.gun ben hic bisey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?