Yzaılı bı kural yok rahatsız etmeden ıstedıgı saatte yapabılırMerhaba herkese ara ara üst komşum (haftanın 1-2 günü) sabah 08:30 da ev süpürmeye başlıyor bunun yasal olayına baktım net bişey göremedim 7 diyen kaynak var
Şimdi gidip rica edeceğim ama kadın da 7 den haberi varsa 7 de süpürmeye başlamasın sonra diye korkmaya başladım
Saati nedir gitmek uyarmak gerekir mi 08:30 erken değil mi sizce de?
Eğer gıcık olmuşsam takardim. Sizde de öyle olmuş. Hoş olmayan çok ifadeniz var kişi hakkında. Kaldı ki saat öyle çok erken de değil. Herkesin üzerinde hemfikir olacağı kadar erken değil en azındanSiz olsanız takmaz mısınız merak ettim ?
Haftanın iki günü istisnasız hep aynı saatte biri üstünüzde takır tukur temizlik yapıyor
Arada olsa tamam tolere ederim ama değil hep var
Benim alt komşumun çocuğu var sürekli de ağlar. Sesi bana çok gelir. Çocuktur olur rahatsız olmam. Ama alt komşu buna rağmen gelip benim evimdeki sese karışırsa bundan sonra ben de ona sıkıntı çıkarırım. Sizin çocuğunuzun ağlama sesiyle evdeki süpürgenin bir olmamasının kararını siz veremezsiniz. Dünya çocuğu olanların etrafında dönmüyor. Çocuklu olanlara elbette saygı duyalım ama çocuğu olanlar da milletin sesine saygı duysun. Yaptığınız bencillikŞimdi şu durumda size şunu sorayım o zaman benim kızım kulağından rahatsız hep ağrı çekti sonra tüp takıldı ameliyat oldu falan gece ağlamaları oluyor mutlaka onun da sesi gidiyordur ama bnce hasta bi çocuğun (keyfi olmayan oyun eğlence değil) sesi ile sabah sabah yapılan süpürge sesi bir mi bence bir olmamalı (ev süpürme keyfine kalmıştır istersen 9dan sonra da yapabilirsin-mecburi bir durum olmadıkça,ki öyle bir iki değil hep yapıyor mecburi bir durumu yok)
Komik ya8.30 u erken bulmayanlar vs erken bulanlar durumu olmuş, ilginç hakikaten.
Bundan da yemişsiniz beğenmedimOooo benim de öyle bian komşumla akrabaları doluştu dedim
Siz calisiyomussunuz kacta ise gidiyosunuz da bukadar rahatsiz oldunuz?Siz olsanız takmaz mısınız merak ettim ?
Haftanın iki günü istisnasız hep aynı saatte biri üstünüzde takır tukur temizlik yapıyor
Arada olsa tamam tolere ederim ama değil hep var
Yeni supurgelerde zaten komsya gidecek kadar ses cikmiyor.Ayrica herkesin oglen eve gelip is yapma luxu yok.Yorumlarin hepsini okumadim ama 8.30 bence erken. Ben calisiyorum oglen arasi yemege eve gelip süpürüyorum bazen mesela. Hastasi olan var gece ise gideni var ders çalışanı var vs. Hele hafta sonuysa kavga cikarhaftada iki gun uyuycam zaten sabahin 8.30unda rutin ev temizligi diye supurge acarlarsa sorun olur
Bencillik miBenim alt komşumun çocuğu var sürekli de ağlar. Sesi bana çok gelir. Çocuktur olur rahatsız olmam. Ama alt komşu buna rağmen gelip benim evimdeki sese karışırsa bundan sonra ben de ona sıkıntı çıkarırım. Sizin çocuğunuzun ağlama sesiyle evdeki süpürgenin bir olmamasının kararını siz veremezsiniz. Dünya çocuğu olanların etrafında dönmüyor. Çocuklu olanlara elbette saygı duyalım ama çocuğu olanlar da milletin sesine saygı duysun. Yaptığınız bencillik
Benim bahsettiğim de tam olarak bu herkes kafasına göre bi yere çekmişEv hanımıyım bana göre 8.30 erken bir saat ama eve yarım gün temizlikci alanlar için falan yapacak bişey yok mecbur açacaklar. Bazı şeyler karşılıklı hoşgoruye de dayanıyor tabiki. Mesela benim alt katıma ve üst katıma gunicinde eminim çocukların sesleri gitmiştir. Ama alt kat çalışan insanlar akşam 7-8 gibi geliyolar ben zaten 8-9 da çocukları uyutuyorum problem olmuyor. Üst katımda yaşlı insanlar oturuyor kulakları pek duymuyor onlarda hiç şikayet etmedi. Şimdi bu iki kattan isterse sabah 7 de süpürge sesi gelsin asla şikayet etmem. Geçen akşam misafirleri vardı o kadar çok çocuk vardı ki sanki bizim odadalardi ve çocuklarım uyuyordu. Yine şikayet etmedim.Allah'tan sese hiç uyanmadilar. Ama mesela bizden ses konusunda şikayetçi olan bir komsum o saatte o sesi cikartsaydi şikayet ederdim gibi. Yada mesela bazen çok geç çok erken saatte açmam gerekiyor ekstrem bir durum oldugunda. Böyle biseyden dolayida şikayet edilmemeli mesela kimse. Cam kırılıyor nasıl acmiyim mesela saat kaç olursa olsun bunlar gibi. Ama keyfe bir şekilde 9.30 tan önce açmam. Hastası var yaşlısı var veya geç uyananı var bence8.30 Çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?