ayyyy temmuz bize uğurlu mu geldii
Bilemiycim seksi ve minik kelebeğim
Tam da böyle ayı gibi olduğum zaman denk geldi töbe ya
Diyet ve spor beni bekler artık
Aşk eritir adamıben en fit dönemimdeyim ama adamın hafif göbeği var diyo ki; oturmaktan oluyo o meslek hastalığı kırk yıl düşünsem zayıflığımdan birinin ezileceği aklıma gelmezdi
Aşk eritir adamıben en fit dönemimdeyim ama adamın hafif göbeği var diyo ki; oturmaktan oluyo o meslek hastalığı kırk yıl düşünsem zayıflığımdan birinin ezileceği aklıma gelmezdi
Sen sanki ayakta çalışıyosun da
Göbeğine bile bahane buluyo adam sen git herşeyi anlat
Ama görcen ezim ezim ezildiben de sanki hep böyle fitmişim gibi davrandım D: Evet dikkat etmen lazım öğlen hafif ye fln dedim gözlemeleri sardım sardım yedim ahahahahah
yaşını boşverin
şuanda 2 yakın arkadaşımında sevgilileri kendilerinden küçük
bazıları çıtır sever
canım şimdi geldim tam bakayım dedim bi önceki sayfaya neden bahsedionus die. içime doğmuş demkki :))
bende ekşın yok gülüm ya. ousta yok, adayda yok, aday adayıda yok o kadar uzak ihtimallerdeyim
Benim teyzem de çıtır seviyo, kendisi geç evlenmiş
Eniştem kendisinden 5 yaş filan küçük sanırım
Gayette mutlular çok şükür
Yaşa başa bakmıyo bazı şeyler
Karakter de çok önemli
aradan dereden gireyim dedim de konuyu anlamam bile 10 dakika sürdü kendimle gurur duydum bir an hahahah :))))
sabah ben piyo ous yapmadı deyinde kudurmuştun ama hahahahah
Ya benm kızkardeşim 23 yasında 35 yas olgunluğuna sahip cok sükür. Söylediğin cok doğru
Konu ex kocalar next sevgililerbaklava dilimli yakışıklılar ahahahahha
Ya benm kızkardeşim 23 yasında 35 yas olgunluğuna sahip cok sükür. Söylediğin cok doğru
yapamadım vallaa. ous istirem ben
Beni de büyük sanıyolar yorumlarımdan dolayı
Fallen bile öyle sanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?