09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bilemiycim seksi ve minik kelebeğim

Tam da böyle ayı gibi olduğum zaman denk geldi töbe ya
Diyet ve spor beni bekler artık

Aşk eritir adamı ben en fit dönemimdeyim ama adamın hafif göbeği var diyo ki; oturmaktan oluyo o meslek hastalığı kırk yıl düşünsem zayıflığımdan birinin ezileceği aklıma gelmezdi

Aşk eritir adamı ben en fit dönemimdeyim ama adamın hafif göbeği var diyo ki; oturmaktan oluyo o meslek hastalığı kırk yıl düşünsem zayıflığımdan birinin ezileceği aklıma gelmezdi

Sen sanki ayakta çalışıyosun da
Göbeğine bile bahane buluyo adam sen git herşeyi anlat

Valla ben de en dana dönemimdeyim maşallah:44:

Benim çıtır pek edeleli

Sen sanki ayakta çalışıyosun da
Göbeğine bile bahane buluyo adam sen git herşeyi anlat

Ama görcen ezim ezim ezildi ben de sanki hep böyle fitmişim gibi davrandım D: Evet dikkat etmen lazım öğlen hafif ye fln dedim gözlemeleri sardım sardım yedim ahahahahah

Lydx hoşgeldin dememişim ben sana cok pardonnn. Seni de yorumlarını da sevdiğimi söylemiş miydim acaba:)

Benim teyzem de çıtır seviyo, kendisi geç evlenmiş
Eniştem kendisinden 5 yaş filan küçük sanırım
Gayette mutlular çok şükür

Yaşa başa bakmıyo bazı şeyler
Karakter de çok önemli

aradan dereden gireyim dedim de konuyu anlamam bile 10 dakika sürdü kendimle gurur duydum bir an hahahah :))))

canım şimdi geldim tam bakayım dedim bi önceki sayfaya neden bahsedionus die. içime doğmuş demkki :))
bende ekşın yok gülüm ya. ousta yok, adayda yok, aday adayıda yok o kadar uzak ihtimallerdeyim

sabah ben piyo ous yapmadı deyinde kudurmuştun ama hahahahah

Benim teyzem de çıtır seviyo, kendisi geç evlenmiş
Eniştem kendisinden 5 yaş filan küçük sanırım
Gayette mutlular çok şükür

Yaşa başa bakmıyo bazı şeyler
Karakter de çok önemli

Ya benm kızkardeşim 23 yasında 35 yas olgunluğuna sahip cok sükür. Söylediğin cok doğru

aradan dereden gireyim dedim de konuyu anlamam bile 10 dakika sürdü kendimle gurur duydum bir an hahahah :))))

Konu ex kocalar next sevgililer baklava dilimli yakışıklılar ahahahahha

Ya benm kızkardeşim 23 yasında 35 yas olgunluğuna sahip cok sükür. Söylediğin cok doğru
Konu ex kocalar next sevgililer baklava dilimli yakışıklılar ahahahahha

ahahah süpermiş alana mani olmayım :) kendi adıma böyle mutlu mesut takılayım uzuncaaa bi süreee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…