Günaydın ipeğimmm ben varıımm
günaydın gofrettom
Kızlar whatsupp kullanan var mı bişi sorcam
hayırlı ramazanlar ben de bu ramazan bir başka heyecanlıyım nedense.. hevesliyim desem daha doğru olur. yaş ilerledikçe maneviyatı daha iyi hissediyorsun sanırım. önceden çok zor geçerdi oruçlar. akşama kadar söylen söylen gün bitmezdi. bu ramazana çok huzurlu başladım. umarım öyle devam eder herkes için de.
günaydın canım ben kullanıyorum
hoşbulduk canım. demiştim aslında konuşurken temmuzun ilk haftası tatilde olacağım diye. yeni döndüm
Günaydın ipeğimmm ben varıımm
günaydın gofrettom
Kızlar whatsupp kullanan var mı bişi sorcam
40 yasında gibi konusmussunAllah kolaylık versin, günler uzun, hava sıcak sabrınızı arttırsın inşallah
Şimdi eski numaramla kullandığım whatsupp yeni hat takınca da görülebilir hale geliyor. Mesela ex yeni numaramı bilmiyor ama whatsupptan yazabiliyor anlatabiliyo muyum :S
Dün akşam engelledim, sabah yine yazmış :S
whatsapp hesap ayarlarından hesabını sil tamamen.
whatapp sil tekrar indir yeni numaranla kaydol, o zaman silinir sanıyorum.
40 yasında gibi konusmussunAllah kolaylık versin, günler uzun, hava sıcak sabrınızı arttırsın inşallah
Şimdi eski numaramla kullandığım whatsupp yeni hat takınca da görülebilir hale geliyor. Mesela ex yeni numaramı bilmiyor ama whatsupptan yazabiliyor anlatabiliyo muyum :S
Dün akşam engelledim, sabah yine yazmış :S
he kaçırmışım ben
tatil nasıl geçti peki
nereye gitmiştiniz ipek ?
elmiş 40 değilim emme eskiden yatak döşek geçirirdim ramazanları. hele öğrenciyken oruç tutsam kol bacak beni iftara götürürlerdi. belki vucut daha dayanıklı oluyor yaşla birlikte.
whats up için de benim eşim yüklemişti onu da tam teknik olarak bilmesem de sanırım account ile ilgili bir durum. yani senin sisteme kayıt ettiğin mail adresiyle alakalı bir şey. skype gibi. diye düşünüyorum.
kuşadasına gittik canım. harikaydı. bayramdan sonra da akdeniz'e ineceğim. fethiye olabilir. tavsiyelerini alacağım o zaman.
kuşadasına gittik canım. harikaydı. bayramdan sonra da akdeniz'e ineceğim. fethiye olabilir. tavsiyelerini alacağım o zaman.
günaydınlar hanımlar
hayırlı ramazanlar bu uyku durumu zorlayacak.
bir de sahurda o kadar suyu içince hemen uyuyamıyor da insan.
Allah yardımcımız olsun.
Onu yaptım ki yani bilmeden söyle yaptım. eski hattı kırmadan önce telefonu fabrika ayarlarıona dndürdüm, bütün programlar gitti, ben de yeniden indirdim whtsup ı nasıl sinir oldum :s
ipeğin dediği de olabilir.
android mi kullanıyorsun bilmiyorum ama mail hesabı alıyorsun ya programları indirebilmek için ona yeni hesap ekleyip onu kullanıp indirsen program değişir mi acaba?
senin ex te piyonistin exi vecihi gibi çıkıyorlar ortaya, yakında helikopterle tepenizde gezecekler
yorgunum yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var
akşam 11 e kadar eşya yerleştirdik
ertu pazar günü eve taşınıyor bu evden alınıcak bardak canak tek tek gazeteledim
eve gitmem yatmam saat 1
göz kapaklarım acıy
Günaydın canım,
Amin, sabahtan enerjimizi çok bitirmeyelim :)
Balayı planı yaptınızmı dünyacım ?
Yok cnm ios android değil. Nabız yokluyo pislik. ahahahah düşünsene mutfaktaki balkondan iceri girdiğini :)
Evlenmeden girmesin eveeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?