09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

40 yasında gibi konusmussun Allah kolaylık versin, günler uzun, hava sıcak sabrınızı arttırsın inşallah

günaydın canım ben kullanıyorum

Şimdi eski numaramla kullandığım whatsupp yeni hat takınca da görülebilir hale geliyor. Mesela ex yeni numaramı bilmiyor ama whatsupptan yazabiliyor anlatabiliyo muyum :S

Dün akşam engelledim, sabah yine yazmış :S

whatsapp hesap ayarlarından hesabını sil tamamen.
whatapp sil tekrar indir yeni numaranla kaydol, o zaman silinir sanıyorum.

Ay akşam bi baktım whatsupptan bi msj hayırlı ramazanlar olsun vs vs diye. Bu kim la dedim. ? yazdım. ben ex yazmış. Hemen engelledim, sahurda da göndermiş engel bi halta yaramamış :)

whatsapp hesap ayarlarından hesabını sil tamamen.
whatapp sil tekrar indir yeni numaranla kaydol, o zaman silinir sanıyorum.

Onu yaptım ki yani bilmeden söyle yaptım. eski hattı kırmadan önce telefonu fabrika ayarlarıona dndürdüm, bütün programlar gitti, ben de yeniden indirdim whtsup ı nasıl sinir oldum :s

elmiş 40 değilim emme eskiden yatak döşek geçirirdim ramazanları. hele öğrenciyken oruç tutsam kol bacak beni iftara götürürlerdi. belki vucut daha dayanıklı oluyor yaşla birlikte.
whats up için de benim eşim yüklemişti onu da tam teknik olarak bilmesem de sanırım account ile ilgili bir durum. yani senin sisteme kayıt ettiğin mail adresiyle alakalı bir şey. skype gibi. diye düşünüyorum.

Öğlen bi turkcelle gideyim bakalım teknoloji uzmanları ne yapıcak :S

kuşadasına gittik canım. harikaydı. bayramdan sonra da akdeniz'e ineceğim. fethiye olabilir. tavsiyelerini alacağım o zaman.

Off benim icin de kadınlar plajında yüzseydin Hangi oteldeydiniz

kuşadasına gittik canım. harikaydı. bayramdan sonra da akdeniz'e ineceğim. fethiye olabilir. tavsiyelerini alacağım o zaman.

ooo süper canım, fethiyede çok güzeldi öneririm gitmeni
Ağustosda bende bozcada fln istiyorum 2 - 3 günlük

Bayram tatilinde de kv lerdeyiz kaderdaşım :)

Onu yaptım ki yani bilmeden söyle yaptım. eski hattı kırmadan önce telefonu fabrika ayarlarıona dndürdüm, bütün programlar gitti, ben de yeniden indirdim whtsup ı nasıl sinir oldum :s

ipeğin dediği de olabilir.
android mi kullanıyorsun bilmiyorum ama mail hesabı alıyorsun ya programları indirebilmek için ona yeni hesap ekleyip onu kullanıp indirsen program değişir mi acaba?
senin ex te piyonistin exi vecihi gibi çıkıyorlar ortaya, yakında helikopterle tepenizde gezecekler

yorgunum yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var

akşam 11 e kadar eşya yerleştirdik
ertu pazar günü eve taşınıyor bu evden alınıcak bardak canak tek tek gazeteledim
eve gitmem yatmam saat 1
göz kapaklarım acıy

Yok cnm ios android değil. Nabız yokluyo pislik. ahahahah düşünsene mutfaktaki balkondan iceri girdiğini :)

Evlenmeden girmesin eveeeee :)

elmi whatsup hesap ayarlarına gir komple sil
sonra tekrar kayıt olmak iste
şuan ki numaranı yaz.
teline msj gelicek yeni whatsup kodun ordan giriş işlemlerinni tamamla

Günaydın canım,

Amin, sabahtan enerjimizi çok bitirmeyelim :)

Balayı planı yaptınızmı dünyacım ?

aynen gofrettocum, enerjimi harcamamak için minimum enerjiyle çalışıyorum gerekmedikçe yerimden kalkmıyorum
bir planımız var ama kesinleştiremedik şimdi şöyle ki nişanlım nisan ayında iş değiştirdi senesi dolmadığı için izni yok 3 gün evlilik izni alacak biz de 3 günlük bir otel ayarlamayı düşünüyoruz.
eğer 2 günü de verirse iş yeri gezmeyi düşünüyoruz didim kuş adası ama ben alaçatıya gitmeyi çok istiyorum antalya'dan çok uzak belki 3 gün antalya'da kalıp izin alabilirse direk alaçatıya gideriz.
tatil olsun da o kadar ihtiyacım var ki tatile evlenelim de tatile gidelim istiyorum
önereceğin yerler var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…