09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nemmss ordamısınn

hani geçen dedin ya ilk jinekolojik muayenemi yaptırdım diyee

acılı bişi mi :18:

yok canım hiç acılı değil, annem hazırlamıştı beni ilk vajinal muayene belki hafif bi kanama olabilir diye ama hiçbi şey olmadı, zaten kayganlaştırıcı gibi bişey sürüp öyle sokuşturuyo o aparatı korkma yani

Zib zibbb holün cogzel olmuş bebişim. Salonuna ikeadan cerceve al beyaz beyaz tmm mı cok yakısır

dün geldim kuku bügün geldim yine kuku
hanginiz haydar hanginiz kudbettin itiraf edin çıbıkkkk

Koton - Hoşgeldiniz

Bu renk ama model bu değil cogzeldi

sanırım sunu Koton - Hoşgeldiniz

ya da sunu alıcam Koton - Hoşgeldiniz

30 tl idi sudan ucuz
elmı senı yakmak ıstemezdım ama o mayokınıyı ben aldım
turkuaz dıyorsun bır tane turkuaz vardı bırde aynısının fusyası vardı yanlrı uc tane ıplı sırtında baglama yok ve sırtındada 5-6 tane ıple gecıyordu arkadan bıkını onden mayokını straplez boyundan askısı var(takmadım pek)
ıkı sene oncede kotondan mayokını almısıtm ekrada ıplerı vardı belden baglanan cok hostu hatta bı ara albumumde vardı
bırde kotonda suanda altan desteklı bır model var onunde belınde mercan rengı ıplerı var arkada bırlesıyor oda cok rahat keısnlıkle ve goguslerı tasırıyor sudada asagıya ınmıyor
kuzenımde bır tane mayo aldı ama cok guzeldı onun resmın nette var benım aldıklarımın yok
benımkıler 60-70 ıdı sanırım fıyatları
https://www.google.com.tr/search?q=...s.com%2Ftag%2Fkoton-mayo-modelleri%2F;652;357 kuzenımın mayosu bu sırtıda acıktı bel kısmında degısık bısıler vardı
ben mayokını sevıyorum daha seksı duruyor dıye dusunuyorum

iyi adammış yine biz desek muhasebeye bi uğra çıkışını al derlerdi

Oruc kafa anlamadı bence

oje manyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İvet beğeenemedin mi gülüm

kıyamam üzülme büyüyünce sende konuşursun
kadınları sünnet eden ülkeyi bil bakalım kim sormuş acabası

Hımm onu arkadasım ekolünden biri sormuştuuuu :)
kuku konularını ben açıyorum sanki

hep senin yüzünden

Bence de seksi duruyo ama benim vücut yapıma uygun değil ben bunu çözdüm direnmicem onu giyicem diye
o soruyu sorup kenara çekiliyo zaten saf masum köylü

mayokini ile yanınca tuhaf bi desen olmuyomu

o da ayrı bi konu sadece acık olan kısım desenli desnli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…