09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayıplı diyince sen geliyon

cinsel içerik diyince de cute geliyo

aklımdan geçmiştin bugün , nasılsın miden ne durumda

:))) Nerde ayıplı orda ben.

Dünden beri çok kötüydüm, zorla geldim işe... Öğleden sonra gözüm açılmaya başladı, nazar değmezse şuan kendimi iyi hissediyorum.
Dünden beri ilk defa acıktığımı hissediyorum, açlık duymak bile çok büyük bir nimet kıymetini bilmek lazım. Yoksa o olmayınca önünde kuzu çevirseler gözün görmüyor
Hasta olup da dünyanın en güzel yemeğini yiyeceğime, sağlıklı olayım 1 tas çorba içeyim daha büyük bi nimet...

mukadderattt odunluk bizim tercihimiz değildi üzülmeyelim

Bence de biz masumuz

Ama bu yıl şeytanın bacağını kırıcam nasipse

Kek buketi yollamayı düşünüyorum sevmem diyo arkadaşları dalga geçermiş diye ama aslında insan sevinio benc,e o bana çiçek yollayınca ben seviniyodum bana ne

Hoşbulduk Keleş ablam

Bu elmayra cadısına noldu yine ??

Bu sefer kaç gün yedi ? Mapısta günler nasıl geçiyor acaba, bari bu sefer duvara çetele tutsun bir sonraki mapısdaşına moral kaynağı olur çetelesi

Elooo yaramazlık yapmış yine tutamamış çenesini 1 ay diyorlar ama cezasına Hewr b işeyleri yolladık don, sarma cigarada yolladık

Elmayra naber pampa
Bir ay mı yedin harbiden
Çok geçmiş olsun

Bir aysa beğen ?

Eneee mapıstan el sallıyor cadı

Kız sen hiç uslu durmaz mısın? İki gün kırmızı 10 gün grisin Ben şimdi kimin aklını alıcam mayk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…