09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay sorma işyerindekilerde öyle diyo
tefal acticook aldım kullanan var mı aramızda :26:

benimkini göstermiştim bundan değil

güzele benziyo herşeyi otomatik ayarlı sanırsam

i,yi günlerde kullan , ben çok seviyorum artık düdüklümü

bide geçen akşam barbunya yaptım normal tencerede, alışmışım düdüklüde pişen yemeğe

hani helva giib dağılıyo ya tenceredekini hiç beğenmedim

evet bunu her görüştüğümüzde söylüyor zaten işin kötü yanı kendime bile itiraf etmekten zorlanıyorum am bi gün tekrar kapılıcam gidicem diye korkuyorum
havada aşk kokusu var şarkısı benden sana gelsin
Asyalı
Ben seni Katiee'ye benzetiyodum
Nick eşi diye topik açılmış orayada yazdım haberin olsun
Dedikodu sevmem
kate iyi birimiydi bari
severmiydin

ne bilem ark listemde gördüm aklıma geldi, bide özendim sanırsammm

kıskanmış fesatlanmışda olabilirim

seni gidi fesaaaat
evet ya bazen bende imreniyorum şu özgürlüğüne gelince formülünü sorarız

hiç elektirlenme olmuyor mu içinde ?
evet öfke daha serttir büyüktür bilirim ama belki az da olsa etkilenebilirsin ?

Olmaz olur mu gözlerine bakamam ben onun, erir giderim bilirim ben o bir çift göz için hayatımı bıraktım geldim be kuzum ama işte kızgınlık var ya oda geçiyor da kırgınlık pek fena... unutulmuyor bir anda flashbackler başlıyor, geçiyor.

o hazzı ben de yaşamak istiyorum cancağızım çok pratik daha gelmedi netten aldım Batmanda bulamadım
bu arada güneş kremimi niye sormuyosunuz fikir danışıcam o konuda da

güle güle kullaan hmm barbunya ya uzun zamandır yemedim bak düştü aklıma bu akşam iftara davetliyim ama yarına pişireyim ben bunu

o hazzı ben de yaşamak istiyorum cancağızım çok pratik daha gelmedi netten aldım Batmanda bulamadım
bu arada güneş kremimi niye sormuyosunuz fikir danışıcam o konuda da

bi tad bırakamıcaksınn

valla buğday olduğum için çok güneş kremi kullanmam yani kullanmasamda sıkıntı olmaz pek anlamam o yüzdenn

beyazlarr ccevrin , hangisinden aldın peki

zamn denen şey kızgınlığıda kırgınlığıda alıp götürüyor hatta çocukalarla iletişimi güzelse oturup ağlayasın bile gelir nasıl ayırıyorum diye

güle güle kullaan hmm barbunya ya uzun zamandır yemedim bak düştü aklıma bu akşam iftara davetliyim ama yarına pişireyim ben bunu

bende misafir geldi eveli akşam meze olarak soğuk koydum ortaya baya kalmıştı, dün akşamda ısıtarak yemek modunda yedim, bi süree yemesem iyi üşengeç ben işte

bi tad bırakamıcaksınn

valla buğday olduğum için çok güneş kremi kullanmam yani kullanmasamda sıkıntı olmaz pek anlamam o yüzdenn

beyazlarr ccevrin , hangisinden aldın peki

ben beyazım canım yaa Batmanda çok çok sıcak isilik oluyo yüzüm Solante diye bi markadan aldım en uygun oymuş cildim için sivilceli ve sivilceye meyilli ciltler için olanı aldım solante acnes tinted

Güle güle kullan
Beğeniyorum ama topuk özürlüsü olduğumdan giyemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…