09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tekrar günaydınllarr,,

ziboşş nice mutlu yaşlar oğluşunnaa

sağol cuute amin , İnşallah zamanı gelince benimde olur

sen nasılsın nick,

Günaydın kuzucuklar :))

27 yaşındayım bankacıyım. 2.5 yıl evli kaldım 7 aydır bekarım. istanbuldayım aslende bulgaristan göçmeniyim.

36 yaşındayım, 7 sene evli kaldım, 2 bebe anasıyım :) güneyde yaşıyorum, selanik göçmeniyim, Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

zuzu sen istanbula ne zaman geleceksin
kızçeler de yanında olacakmı tatilde

Yarın akşam yola çıkıyorum, cumartsi sabah istanbulda olacağım, zuzularımı bırakır mıyım hiç onlarla beraber :) bayram arifesinde trakyaya doğru yola çıkacağım 3-4 gün istanbulda kalıcam.

hadı tahmın bakalım
ben hamılemıyım degılmıyım??
bu aksama test yapcam 6. hıssı kuvvetlı arkadaslar belırlencek

Bence hamilesin!!

Sov tesekkur ederım canım benımm darısı basınıza

didim ki bebiş çıkmış yola Allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzum, sağlıcakla gelsin, bereketi ile gelsin

herkese günaydınlar

zibidi öyle yada böyle konuşulur diye bir kural yok tabiiki. alınmanada şaşırdım. samimiyetimizden söylemiştim zaten ama alınganlık yapacak kadar samimiyetimiz yoksa kusura bakma o zaman. halada aynı fikirdeyim evli bi kadına bu tarz fotoları yakıştırmadım ama bunu sana kırarak değil aynı şekilde söyledim ve tekrar ediyorum ki samimiyetimdn söyledim. yoksa kaale almaz bakar geçerdim yüklediklerinin yada konuştuklarının çetelesini tutmuyorumya.

cute açıkçası bana hamile değilsindir gibi geliyordu. hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ve geri kalan herkese yeniden bir kez daha günaydınlarrrr

cute birde eşine söyledin mi? nasıl söyledin tepkisi ne oldu gülüm?

ve diğer kızlar kendi adıma söylüyorum ki; benim adıma asla bir gerginlik yok gayet güzel de başladım güne. umarım böyle de devame der...

cute tebrik ediyorum senii akşam aynı şaşkın ifadeyi bende yaşadım.
sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini paşamızı..
allah gönlüene göre versin cnm

Günaydın cümleten ahali
Bende dün arkadaşımla iftar yaptım Sultanahmet'te, mehtere bayılıyorum beni duygulandıran nadir şeylerden biri
Cute gözün aydın Allah gönlüne göre verdi
Zibidi nice mutlu yıllara inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur
Elmoş'a da küstüm bana bişey yazmamış bu kez :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…