09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bazen düşünmüyo değilim
Erken mi evlenmişim acaba diye

Ocağa az kaldı ama ben ona şimdiden rötar yapıyorum

ous bişi demiyo mu , istemiyo mu yanii

biraz daha yapmazsan senin ousun ananesi yatıra götürcek seni haberin ola

al sana bi göbek ver bana bi bebek yatırına

ous bişi demiyo mu , istemiyo mu yanii

biraz daha yapmazsan senin ousun ananesi yatıra götürcek seni haberin ola

al sana bi göbek ver bana bi bebek yatırına

Ous'a kalsa şimdi ister
Ama biraz maddi anlamda rahatlamamız lazım, bunun farkında olduğundan çok ısrar edemiyo kendisi de
Ocak sonundaki zamları bekliyo paşamız daha ertelediğimin farkında değil galiba

Ben yaza doğru derim ona
Zam gelince birden zenginlenmiyo ki zaten

tabii ev kresinin beklerseniz daha çok vardır herhaldee

ondan öncesi manevi olarak senin hazır hissetmen kendini tabikii,

bende ousa gıcığım, biliyosunuz ben istiyoruz bebek

ous diyodu bu günlerde çok istiyorum bebeğimiz olmasını

ama üstüme gelme belki yarın isterim belki 2 ay sonra ama çok uzun süre değil bu diyo

anam sanki kendi hamile kalcak ne psikolojik hazırlığıdır bu anlamadım

bende gıcık oldum istemiyom bişi dedim , senin keyfine göre alıncak bi karar mı , git başkasının çocuğunu sev dedim

kküstüm

Ev kredisinin bitmesine 6 yıl var o zamana kadar ohooo yani
Onu beklemeyeceğiz de ilk yıllar bilirsin eksik gedik bitmiyo, eşya borcu da oluyo, onlar yeni yeni bitti işte
Biraz birikim olmalı ki rahat edeyim, 4 ay belki o zamana kadar 6 aya çıkar izin bilmiyorum da
İkimizinde annesi uzak çocuğa annem bakar normalde de getir götür işi beni boğar bu İstanbul trafiğiyle onu düşünüyoruz en çok
Tabi ara ara senin gibi atar yapıp istemediğim de oluyo, kolay bi karar değil bu çünkü büyük sorumluluk

Ous çocuk çok sever, bende öyle ama başkasının çocuğunu sevmek gibi bişey değil bu
Herkeste de bi ısrar bi laf sokmaca
Onlar agucuk yapacak diye çocuk yapmıcam herhalde de
Yaşayıp göreceğiz belki erken olur belki hiç olmaz

Bunun kararını 2 kişi verir, Allah nasip ederse olur. bu kadar basit yani
3, 4, 5 inci kişilere noluyo
Hem belki insanlar hasta çocuğu ondan olmuyo boş boğazlık etmekten korkmuyo musun dimi

benimde ex görümce saçmalamıştı çocukla ilgili olarak bana. ya belki çocuğum olmuyo sanane ama değilmi. yada istemiyorum sanamı sorucam hesapmı vericem. yok kendi hamile ya illaki lafı çakacak. ama Allahın sopası yok işte ona da yar olmadı doğumdan 1 gün önce ölü doğum yaptı. kimsenin ahı kimsede kalmıyo. konuyla ilgisi yok ama sadece paylaşmak istedim.

ayyyy çok kötü olmuşş, hemde doğumdan bir gün önce

o kadın o çocuğunu nasılda hissediyordur

Bilmiyorum ama ben çok çekinirim öyle şeylerden
Evinin içini bilemezsin, sağlık durumunu bilemezsin insanların
Onlar akıl edemiyo mu herşey dört dörtlükse çocuk ta yapmayı sanki derim
Etliye sütlüye karışmam

Ama benim bekar arkadaşlarım bile hala çocuk yapmıyo musun diyolar küt diye
Bi nasılsın nasıl gidiyo evlilik de bari önce dimi, koca karı muhabbetlerine erken atılanı da sevmiyorum

tabiki kimseye laf düşmez, herkesi dinlicek olursak yandık zatne

ben kaçtım kızçeler , iyi akşamlar olsun hepiciğinizee

ayyyy çok kötü olmuşş, hemde doğumdan bir gün önce

o kadın o çocuğunu nasılda hissediyordur
bilemiyorum artık. üzüldüm desem yalan olur. kin tutmayı sevmem normalde tutmamda. hatta annem teyzem hep bu huyumu takdir ederler. herkesle konuşur anlaşırım olur der geçiştirirm. ama hayatımda ilk defa birilerinden bu kadr nefret ettiğimi gördüm. hala da ediyorum... kötü düşünüyorum biliyorum ama yalanda söylemiyorum. giden can bile olsa üzülmedim o kadına!!!

iyi akşamlar sovrcum. eşinin sürprizlerini bekliyoruz akşam. bakalım ne hediye almış sana

Ben üzüldüm
Allah kimsenin başına vermesin
Odası, beşiği, patikleri,zıbını herşeyi hazırdır
9 ay 9 gün karnımda taşıdım 1 gün sonra evladımı kucağıma alacağım derken ölüsüyle karşılaşmak çok korkunç olmalı

Daha 11 haftalık, daha minnacık bir yavrum var. Şuan onu hissetmiyor olsam bile onun varlığına o kadar alıştım ki, Allah korusun ona bişey olsa düşüncesi bile içimi titretiyor :26: Kaldı ki tam doğuma adapte olmuş bir anneymiş o... Ben de üzüldüm. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kim olursa olsun.

evet hazırmış zaten inanılmaz yıkıldılar. bizim boşanmamız, kızlarının ölü doğum yapması.. ama hiçbiri umrumda bile değil. benki burada başkasının bebeği olsun diye dualar ederken, bir başkasının günlerini sayarken göümceyi düşündükçe sinirden deliye dönüyordum ne tövbe duaları okudum, adıma okutturdum içimdeki kin gitsin diye. ama hala oturur içimde...

belki çok vicdansız olduğumu düşünüyorsunuzdur ama inanın haberlerde izlediğim x kişisi olsa bile daha çok üzülrüm ama ona üzülmüyorum. bir insan bir insandan nasıl bu kadr nefret edebilir diye sorardım eskiden hiçmi vicdan yok diye. bazen olmayadabiliyormuş. kişi kendisi belirleyebiliyormuş bunu. anladım şimdi.

bende taksimde arkadaşlarımla buluşucam akşam kızlar. size iyi akşamlar diliyorum

Empati yaparak anlıyorum seni, vicdansız falan değilsin. Benim de iyiliğini hiç istemediğim birisi var, ben de aynı şeyi onun için düşündüm, belki içim acırdı o bebeğe ama onun adına üzülür müydüm bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…