zibidi acıklanmısmı yoksa on bılgılermı bu ekledıgın canım?
bade dun cıkılardan 2-3 kısı buraya ugradı ama onlar degıldı benım belalım
ahahahaaa bade loyun olmaz. koç lazım elmayraya. açılımlı koç amaa
bunuda günaydın coşkunlar okuyorum Allah alah dedim bişeymi kaçırdım. meğersem cankuşmuş. aklımız fikrimiz
kafa motorlarda aslında. deli gibi motosiklet bakıyorum kaç gündürdeli piyom :yaaa kafa nerde hatunum ? :)))
olsun. kalitelisinde bi dene kurban ettinmiydin oh missssssnice koç yiğitler feda olsun ona ahahaha
tamam inş.:)hamileler bana dua edinsenize
olsun. kalitelisinde bi dene kurban ettinmiydin oh missssss
Ben alengirli işlerden hiç çakmıyorum ya
Şu sanlda millet nasıl kanlı bıçaklı gibi birbirini takip ediyo, imayla bile kavga ediyo, çete oluşturuyo anlamıyorum
Daha acayibi ne biliyo musunuz
Sessiz sakin uslu puslu katieemiz bile çözüyo işiben daha çakmadım gerek te duymuyorum gerçi
dün katie -bana o dedi- konusunda şey yazmıştı
evlendikten sonra ü de der ö de der
düşün düşün bulamadım o küfürlü sıfatları ahahaha
hayır hemde ben bulamadım
tamam inş.:)
kaliteli koç nasıl oluyo Vehbi koç gibi mi mesela ahahaha
O zaman ben hiç bulamam boşuna kendimi zorlamayayım
zuahahha anam o kadrda değil. o koçlara ben kurban olurum. parasına kurban
çek valla bende kaçırıyorum hep olayları burda yazınca yada sorunca özelden öğreniyorum
hade be o lafların kökenine insek ilk saydıran kişi sen çıkarsın
masum sezer
cute özelden yazsana kim o?
ya burada oluyor kendi aramızda bile. ben mesela zibidi, çek, elmayra, benipek hepsiyle özelden de konuştum. yanlış anlaşılmalar falan oldu. makara gırgır şamata yapıyoruz burada. benim derdim kimseye laf sokmak, aşağılamak falan değilki. sadece eğlence. ben ona bişi söylerim o daha zekice cevap verir 2 tatlı atışmadan sonra biter. kavganın anlamı yok bence. zaten görmüyosun tanımıyosun 2 yazma olsun bitsin.
zaten buradaki ekip için söylüyorum o gün gününde dğeilsen özelden yazarsın ben alındım fln die tatlı tatlı hallolur bence. yoksa kimsenin derdi kimseyi aşağılamak değilki bence
o diil de mor perdelerden ansıl ceza almıştım ama
ya burada oluyor kendi aramızda bile. ben mesela zibidi, çek, elmayra, benipek hepsiyle özelden de konuştum. yanlış anlaşılmalar falan oldu. makara gırgır şamata yapıyoruz burada. benim derdim kimseye laf sokmak, aşağılamak falan değilki. sadece eğlence. ben ona bişi söylerim o daha zekice cevap verir 2 tatlı atışmadan sonra biter. kavganın anlamı yok bence. zaten görmüyosun tanımıyosun 2 yazma olsun bitsin.
zaten buradaki ekip için söylüyorum o gün gününde dğeilsen özelden yazarsın ben alındım fln die tatlı tatlı hallolur bence. yoksa kimsenin derdi kimseyi aşağılamak değilki bence
mesela çekle elmiye yüklendiğim kadar başkasına yazsam uı yaptırır beni yönetime
not :çek yönetime msj yazma kutusunu kapa kapa görüyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?