09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben alengirli işlerden hiç çakmıyorum ya
Şu sanlda millet nasıl kanlı bıçaklı gibi birbirini takip ediyo, imayla bile kavga ediyo, çete oluşturuyo anlamıyorum
Daha acayibi ne biliyo musunuz
Sessiz sakin uslu puslu katieemiz bile çözüyo işi ben daha çakmadım gerek te duymuyorum gerçi

dün katie -bana o dedi- konusunda şey yazmıştı
evlendikten sonra ü de der ö de der
düşün düşün bulamadım o küfürlü sıfatları ahahaha
hayır hemde ben bulamadım

tamam inş.:)
kaliteli koç nasıl oluyo Vehbi koç gibi mi mesela ahahaha

zuahahha anam o kadrda değil. o koçlara ben kurban olurum. parasına kurban

çek valla bende kaçırıyorum hep olayları burda yazınca yada sorunca özelden öğreniyorum

neyse yaaaaaaaa

Son düzenleme:
cute özelden yazsana kim o?

ya burada oluyor kendi aramızda bile. ben mesela zibidi, çek, elmayra, benipek hepsiyle özelden de konuştum. yanlış anlaşılmalar falan oldu. makara gırgır şamata yapıyoruz burada. benim derdim kimseye laf sokmak, aşağılamak falan değilki. sadece eğlence. ben ona bişi söylerim o daha zekice cevap verir 2 tatlı atışmadan sonra biter. kavganın anlamı yok bence. zaten görmüyosun tanımıyosun 2 yazma olsun bitsin.
zaten buradaki ekip için söylüyorum o gün gününde dğeilsen özelden yazarsın ben alındım fln die tatlı tatlı hallolur bence. yoksa kimsenin derdi kimseyi aşağılamak değilki bence

o diil de mor perdelerden ansıl ceza almıştım ama

mesela çekle elmiye yüklendiğim kadar başkasına yazsam uı yaptırır beni yönetime
not :çek yönetime msj yazma kutusunu kapa kapa görüyorum burdan

yok canım ıkı konudada yazdıgını net ve bu tarz bıseyle bagdastırılmaz nedenmuhabbetımız yok
ben onu yorumlarından tanıyorum o kadar
karsılıklı bır yorum yazmıslıgımız bıle yok nasıl bana saka yapacakkı
neyse

benlede özel görüşüyorsun niye adımı yazmadın çok alındım ıhhh :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…