09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şakaa yaptım kıızz, hani geçen sefer öyle olmuştu yaaa

ozaman çekirgeyede dmeiştim kımse yokluğumu yada varlığımı fark etmezki dıye düşünerek söylememiştim yanı aa ben şuydum bu oldum dememın aaa çok muhın sankı ne söyluyorsun gıbı karşılanacağını dşünmştüm

Ne dersen ciddiye alıyorum inan bu muhabbet bitmez. Elmayra' nın ne işi var mapusta ya Allah korusun :18:

bende senı cıddıye alıyorum :)

elmayra neden gırdıgını bıle unuttugumuz bır sebebten mapusa dustu hala cıkamadı
ümüğünümü sıktılar naptılar kodeste bilmiyorum

ay nasıl unuttum zıbıdı cumartesı merdıvenlerden yuvarlandıktan sonra parmagını kırmıs alcılı bır sekılde evde dınlenıyor

elmayra aramızda olmayalı bugun tam 22:30'da 31 gün olacak hayırlı olsun

dayanamıcam mınık ekmegın arasında sıyah zeytın koymam lazım

niye mühim olmasın ki hem sen neden öyle düşünüyosun ki, konuşup dertleşip gülüştüğümüz insansın yani hepimiz için geçerli, söyleseydin de aaa çok mu muhim diye bir tepki vereceğini sanmıyorum burdaki kimsenin hem içeriden hem dışarıdan

ne bilim işte luzumsuz bı çekingenliğim var atamıyorum üzerimden kendımı çok önemsıyormuş gıbı algılanacağımı düşündüm

ozaman okadarda tanıdık değildim şimdi olsam yıne fazla kalmadı çekingenliğim

öyle düşünme katiecann önemlisin var ve kendini önemsemekten daha doğal ne olabilir kiii,

burası için demiyorum normalde de insan kendini önemsemediğinde başkası hiç önemsemiyorr

neyse nerden ne konulara geldikkk ah şu 2. üye

yaw kimse söylesin garrii mesaj atsın bişi yapsın merak ettim birimize mesaj atsın bari diğerimize söylerr aaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…