09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

15 dk kadar uyumusum mutfakta
of of 40 dk oglen aramı 15 gıdıp gelsem kalanı uyurum valla

erkek berberimi?
yok bu bayan çanta aksesuarcısı :)
hani piyo bişi demiş kaçmışşş

canım kaçmadımda benden 1 yaş küçük. ctesi tanıştık. sözlenip ayrıldım bi hatayaptım dedi. bende oda bişeymi dedim. nası yani dedi o da. bende insanlık hali insanlar evlenip boşanıyo dedim ama koptum sonra
aslında tipimde değil esmer küpeli ve çok kız arkadaşı var uyuz. hep beğeniyolar fotolarını fln. çok konuşuyo ama saf kız bu mis gibi. motoruda var. hemde 1000 lik. beni eve bıraktı asvaltı ağlattı yani

bu arada yeni tanıştık derken rastgele değil. arkadaşımın dersane arkadaşı ve komşusu aynı zamanda. ve motor konusunda bana baya yardımcı oluyor. face te ekleşmiştik. dün msj atmış faceten yazıyordum cep tel çnerdi bende mesaj atayım dedim dedi. snra mesajlaştık epey. benm için bi motoru aramış adam satıyoruz bugün demiş. ben bakıcam güzel bulunca hemen ustaya götürürüz ben sana kullanmasınıda öğretirim fln dedi.

daha taze yanii , bakalım piyocan tanı azcık vakit geçiiirrr nası bi adamm, ortak ark ne diyor bu durumaa

cute laaa

Allah cezanı vermesinnn

oğlum büyüyünce büyük memeli birisiyle evlenmesini isterim yazmışş

senden ne fena kaynana olur biliyonmu

daha taze yanii , bakalım piyocan tanı azcık vakit geçiiirrr nası bi adamm, ortak ark ne diyor bu durumaa

ay inşallah kısmet olur vallahi. bn pasta yapmıştım ctesi foto koydum. öğretmem için bi şartım var bende bu pastadan istiyorum falan dedi. bende tmm yaparım fln dedim. ama vişneli dedim elzem bi tat herkes sevmeyebilir dedim sen neli istersin dedim. oda çok seviyomuş bende bayılırım. valla adam hoş ama çok cool benim hızım ona yetişmez zannımca
ilk size söyledimki onun haberi yok

Sen hani ağır abi gibi bişey düşünüyodun bu sanki senin kriterlerin tam aksi gibi

Pastasına ilaç atma küpelinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…