09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bak şimdi çekirge misin nesin sen.. söyle bana haa neden nick değişti haa. Çabuk söyle amacın neydi. Reha amcana açıl yavrum çekinme.

Ipek o zannetigin kisi hala ayni nickte
Kaynanasi haber etmeden geliyomus
Kim olabilir bu kiz
Hatta bi kere bilerek kapiyi acmadilar bir pazar gunu hatta kaynana kardesinide alip gelmeye calisiyolar

Ayioli konuda birinin verdigi sayi cokmus ya kacmiski gormedim merak ettim kendimi motive etmem lazimda
Bilim senin cocugunmu var kiz ?
Prenses yarinda olur kendini haxirla doluyum diyosun olur olur intikam bitince konusucaz

Adam günaşırı geliyo kızım her anı dolu dolu değerlendirmek gerek
Bulaşık bile yerleştirmiyom anasını satım zaten yap yap aynı bi derli toplu durmuyo ki ev

Guluyorum he canim bilim kac kisi begendik o hatunun durumunu diye merak ettiydim
Sov kaynana cagriyomu seni hala eskidinmii ben rahatladim

yok artık çok nadir , ben ne zaman istersme o zaman gidiyoz 3 hafta yada ayda bir falan ben çağırmadan da gelmiyolar, geçen ilk defa habersiz geldi karı-koca neden habsersiz geliyosunuz diye şak diye söyledim hoşgeldin bile demeden önce bidaha yapmazlar kanımca , eskidim sanırsam şükür kurtulduk mu acaba ,

çocuk olunca da sorun çıkmasa bari bi süre evde olcaz yaa

Bugün ilk kez karşılaşıyorum çekirge kardeşle…tarzı daha didaktikti sanki ben de çok dikkat etmedim yeni biri düşmüş diye düşündüm…hay Allah.. eh memnun oldum çekirge.ben de 40 yıllık ipek.

Prensescim bizde oyle o evdeyken bisey yapmiyoruz benimki pazara kadar yok valla aksamlari 3 saatcik var sizinde nobetlerinizz 17 saat olmus yenidenn ;(

deşifre etmedi hiç

Kim onu takip etcek?? Sitede olan 5 harfli isim taraması mı yapcak? Bu saatte öğrenmeseydim çatlardım valla. Böyle değişiklikleri bana mail atın ya geri kalıyorum güncelden. Sonra İtalyan oluyorum.

Hee ipek ben tarif ettim dimi :) asagidaki komik nickte bizim taze grubundan
2.evlendircez onuda

Amanın kızlar üstüme gelmeyin şimdi.. oldu bir kerem çok heyecan yaptım bulcam diye. Kazancam diye. Kendimi sınavda sandım…

İpek maşallahın var şıp diye bildin
O da yetmiyo çok şifreli söylüyosun ex nickimi

Düzenlemeyi , silmeyi düşünüyo musun o ibareleri

Ben sabahtan beri bi araba bi burayi mubareledigim icin bizim kizlarda sahipsiz kaldilar ben onemliyim cunku buraya geldik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…