kilolar kaç yazın bakim ben 53-54 arası gidip geliyorum boyumda 1.65
kilolar kaç yazın bakim ben 53-54 arası gidip geliyorum boyumda 1.65
bende puma nın ki var tabanı böyle kavisli üzerinde tam duramıyorsun zamanla alışıyorsun filan.Yok denemedim. Ay nasıl bişi o? duymadım hatta
Daha beter olcaz tabi sağımızı solumuzu kapatabiliyoruz diye kömüş gibi olcaz
ben 56-57 lerde geziniyorum boy 171kilolar kaç yazın bakim ben 53-54 arası gidip geliyorum boyumda 1.65
ben 56-57 lerde geziniyorum boy 171
sirkeci sorması ayıp nerene kilo vermeyi düşünüyosun
boylarımız aynı sayılır ve ben 56-57 iken herkes çok çirkin olduğumu kemiklerimin çıktığımı biraz kilo almam gerektiğini söyler
bence gayet edealsin sen
Yazmam yazamam bildiğin türk hatunuyum ben 90 - 60 - 360:))) neyse ki boy var deve niyetine
boylarımız aynı sayılır ve ben 56-57 iken herkes çok çirkin olduğumu kemiklerimin çıktığımı biraz kilo almam gerektiğini söyler
bence gayet edealsin sen
bence gayet edealsin sen
isteyerek bilinçli olarak mı verdin yoksa hastalık filan mı oldu?bende dehşet kilo verdim 63 düm sanırım şu an 56 felanım
rujlarda da var diyolar :26:
emaaan ne yediğimizi bilmez olduk
şu ıkeadaki köftede de at eti var dediler hala yemeye devam
ordaki kek te de insan dışkısı bulundu dediler artık pek düşünmüyorum ben o varmış bu varmış diye
yanlız ünv de sık sık lahmacun yediğim bi yer vardı gün aşırı giderdim severdim , bi gün bi gittim mühürlenmiş noldu dedik at eti
kullanılıyomuş kapanmışş, o zaman da oranın lahmacununu sevdiğimi bilen arkadaşlar yüzüme bakıp bakıp kişniyolardıı
Bacılar selamın helloooo
HAHAHHHAHAHAH çok güldüm ya bodyim :)
360 Ç))))
bende 90 60 160
Bende bilmiyorum onda bu var şunda şu var
Ne yesek ne kullansak bişeyi çıkıyo
Aç mı kalalım
Kolada da böcek var diyolardı
Bi ara herkes bıraktı çevremdeki
Ben yine içiyodum ay iğrenmiyo musun okumadın mı haberlerde görmedin mi diyolardı
Görmüştüm de seviyorum işte
Sonracıma 3-5 ay sonra bunlarda geri başladı, ne fark etti
As. abla hoş geldin
Siz napıyosunuz kızlar konu ne
Elmoş erkenden kaçmış , bu demektir ki 15 sayfa noksan olacak o zaman
ben böceen kendini yedimde pek lezzetliydi :)) mısıra gitmiştim gezmeye sonracıma sokak satıcılarından biri böylee evire çevire bişiler pişirip soslayıp ekmek arası veriyordu bizde aldık, sonra didik sorması ayıp bu ne?? amca demez mi karıncaa... :)) haa öyle mi diyip devam etmiştim yemeye
Hoş gördüm çekkk sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?