kızlar Türk kahvesi demişken, ben kahve içtikten sonra ki artık içmiyorum eşime dayıyorum kahveyi onun telvesiylede yüzüme peeling yapıyorum çok güzel oluyo tavsiye ederim
ellm sana bişi soriyiimii,
cuteyle bu topik harici diğer yerlerde neden kibarca konuşuyosun , tanımıyomuş gibi
mesela bende senin için başka topiklerde sadece bi yabancımıyım
ben bu güne kadar bi kere ban yedim bigünlük, bidaki banım kaç gün sürer ki direk bi hafta değildir demi
ahahahha deli ben de hanım göbeğiii.. :)
kızlar Türk kahvesi demişken, ben kahve içtikten sonra ki artık içmiyorum eşime dayıyorum kahveyi onun telvesiylede yüzüme peeling yapıyorum çok güzel oluyo tavsiye ederim
ellm sana bişi soriyiimii,
cuteyle bu topik harici diğer yerlerde neden kibarca konuşuyosun , tanımıyomuş gibi
mesela bende senin için başka topiklerde sadece bi yabancımıyım
bende yapim bari , bildiğin telveyi yüzüne sürüyosun yani öylemi iyimişş , deniyim akşam
3 gün bebişim
cok yakıştııı
Aaa ne işe yarıyo hemen sürim
Cidden öyle mi yapıyorum :) Hic farkında değilim.
Cute konularının dışında genelde cevap vermiyor ya belki ondandır
Aç bi konu bak nasıl canımlı yorum yapıyorum
evet canım dibinde kalan telveyi sürüyosun azcık sulu bırak tabi içerken cıldır cıldır su olmasında hani yüze sürülecek kıvamda, ovalaya ovalaya sür haftada 1-2 defa yap
3 gün bebişim
kuzum peeling işte ölü deri temizliyo, bi kere paraya kıydım dermalogicanın pirinli peelingini aldım baktım mucizeler yaratmadı doğala döniyim dedim
Ne işe yarıyo kan dolaşımı mı acaba
Kuzularla akşam Mickey'nin Müzikli Gösterisine gittik, acayip eğlendik... Bana da iyi geldi :)
Muhteşem bir gösteri olmuş, çok emek harcamışlar. Ufaklıklar kudurdu :))))
ne diyon kız sen nasıl cevap vermiyom konularının dışına anlamadım ben3 gün bebişim
cok yakıştııı
Aaa ne işe yarıyo hemen sürim
iyi bari direk bi haftayı vermiyolar, alıştıra alıştıraa o zaman pek zorlanılmaz
bikaç yerde denk geldi de güldüm kendi kendime nerdeee dedim geyikteki el, nerdeeee bdv deki ellmm, gerçi bdv senin için fobi olduğu içinde olabilir
açayım bari "bugünlerde canım çok sıkılıyo her gün aynı napsam geçer" diye
Günaydın hoş geldinizhavaya girdim hemencik
hoşbulşdummm ne kadar hızlısınız yahuuuu
Mesleğin ne
Günaydınhoş geldinizz
hoşgeldin sevgiii,
ama ölebilirdimmm elmm
bende havanın ne kadar kötü olduğunu vurgulamak istemiştim halbukii
bugün beni hiç anlamıyosunuzbi türk kahvesi yapimde açılayım bari
cute adın anılınca nasıl hemen damlayabiliyosun
Kuzularla akşam Mickey'nin Müzikli Gösterisine gittik, acayip eğlendik... Bana da iyi geldi :)
Muhteşem bir gösteri olmuş, çok emek harcamışlar. Ufaklıklar kudurdu :))))
çek sorguya başladıı
Çekkkk günaydınnnn
ben bu güne kadar bi kere ban yedim bigünlük, bidaki banım kaç gün sürer ki direk bi hafta değildir demi
Ah yewrum sen eski değilsin bilmezsinBir dönem kendi arkadaşlarımı kayırdığım icin adım çete liderine cıkmıştı O yüzden dikkat edişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?