09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim 10 ceza puanım var onuda yanlışlıkla verdiklerine eminim çünkü ben espri yapmıştım sadecee

bende cezasızlardanım yanii

Aynen pampa
Bende 'üyecik' demiştim sadece

Litfen bana Çekirgecik, Sezercik vb. şeyler demeyin o vakit

elmik ve diğer arkadaşlar hepinize günaydınnnnnn
günaydın

sakinim bacum sadece birascık iş yok

Kılavuzu karga olanın ahahhaha

ah benim aşk kelebeğimmmmm sevgi pıtırcığım hoşgeldin... Şu gebelere bişi söle :)

uleyn ne dedikki sadece hormonlarımızda düzensizlik var didik

benim 10 ceza puanım var onuda yanlışlıkla verdiklerine eminim çünkü ben espri yapmıştım sadecee

bende cezasızlardanım yanii

Aynıyızz seninle 10 puan bendede siyaset topiği güme götürecek beni ama

Sen rekor kırdın zaten,eskiden ceza bitince puanlarda siliniyordu iyi oluyordu,şimdi öyle değilki aynen kalıyorrr üstüne yazılıyorr

valla anlamadım fıtılden dolayı gun ıcınde parca parca akıntı gelıyor
umarım bıtıyordur artık

fitilin fazlasıda gün içinde akıyo, benim fitilde gynflor diye bişeydi gece kullanıyodum sabah ayağa kalktığımda azar azar akıyodu fazlası

ahhh cutemmmm anlamammı seniiii
seni bu halde görmek benıda kasıooo
hadi toparlan giy şu saten gecelikleri tüylü tn.....larını D
ta.... mı ? yok ya mantarımda var yara ıcındeyım benı babaanne kulotları paklar

Bu kk beni öldürecek Adamıbn biri karısının göğüsleri icin ne demiş bakın; hatta birinin eşi seninki et beni bile değil güneş lekesi demiş

benımkıler cok dolgun buarada

Onların kahrını kocalarından cok ben cekiyorum panpa :)

ahhhh benım kara guzummmm dert anası

elmik ve diğer arkadaşlar hepinize günaydınnnnnn

naber radyommm

En az ceza bendemi yanii kıskandım şimdiii eloyla nemisi hiç o kadra yüksek puanı tutturamadım

seni yirimmm ben yirimmm

Bu kk beni öldürecek Adamıbn biri karısının göğüsleri icin ne demiş bakın; hatta birinin eşi seninki et beni bile değil güneş lekesi demiş

hahahahahahhahahaha takoz yaaaaa

Ous işten ayrıldı üzüldüm fena şekilde..

hadi yaaaaaaaa neden ama yaaaa offfff

fitilin fazlasıda gün içinde akıyo, benim fitilde gynflor diye bişeydi gece kullanıyodum sabah ayağa kalktığımda azar azar akıyodu fazlası

yok yok baya akıyor bende ıltıhapta gelıyor baya gelıyor cunku canım ya pıs bısey ınan tıksındım yanı sankı gıysılerı yıkıyorum yıkıyorum arınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…