09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

her dönemin artısı eksisi var sovrcim,
mutlu evlilik var ama sorunsuz evlilik yok illaki hayat telaşesinde bi takım sıkıntılar oluyor,
ihanet şiddet kumar v.s. sebepler son nokta aslında ona gelene kadar başka sorunlar oluyorda çoğu insan cesaret edemiyor,
olmaması gerekenleri nimet sanıp kıçımızın üstünde oturuyoruz :) nede olsa kötü huyu yok, anlaşmazlıklarda olabilecek şeyler herkeste var deyip teselli moduna giriyoruz... böyle böyle geçiyor herkesin evliliği,
Kişilik çatışması, kültür çatışması, iletişim kuramama, beklentilerin farklı olmasından kaynaklanan sorunlar sorun değil kimseye göre

eğitim bi yere kadar canım, yaşadığın yer var, aile çevren var, çocuk var, belli kurallarla büyümüşsün bunn verdiği bir sorumlulukvar. varda var

neyse bana üsade hanımlar eve gidip ev hanımlığı yapmma lazım.:79:

kadir kıymet bilmeyen bakıma muhtaç olmayan kocaya bakacağına
kimsesiz çocuğa baksın sevap işler.

hiç öyle seçim yaşamdım, sağolsun ailem aman kızım kocanla mutlu ol dedi. dövsede sövsede kocan o senin
bugün çenem çok açıldı ya

cadım bu daha kötü ya,dövse de sövse de o senin kocan demek herhangi bişeyde bize sakın gelme demek.olur mu ya,ailemize güvenemeyeceksek kime güveneceğiz,en yakınımız onlar.

çekirgeeee ama anne de çok çektirdi ousa zamanında,alttan almadı pek.ama şu durumda ous çıkar yol bulmak yerine tam tersi davranıyor orası ayrı.

kadir kıymet bilmeyen bakıma muhtaç olmayan kocaya bakacağına
kimsesiz çocuğa baksın sevap işler.

Aynen

Orası öyle
Carrie'nin annesi bu , boru mu
Ama huyu öyle, kızına da öyle ki..

Ous uzun zamandır yan çizmeye başlamıştı zaten
Ben çok şaşırmadım konuyu görünce
Haklarında hayırlısı olsun

Çalışmaz etmezse tek Carrie ile değil kimse ile olmaz zaten
Kendisi bilir

sendemi ketii yaa
ne arabeski bunalımı
illa karalarmı bağlayacak

ben hayran kaldım canım doğru olanı yapıyor mutsuzluğundan kurtuluyor üzülecek ne var bu belirsizlik anladığım kadarıyla uzun zamandır varmış ve belırsızlık ınsanı en çok tuketen duygulardan bundan kurtuluyor tabıkı güçlü olacak keşke butun kadınlar bu süreçte böyle durabılırse

benimde euro almam lazım en az 1500 yurtdışı için karalar bağlıyorum.
paralar bol bakıyorum masallahh allah daha cok versın gulum

ay evet ya banada bosanma 3 sene bekle gelır dedıler
sonra bosandık
benım evlencegımı duyuncada cok cabuk evlendı demısler ulan oglunuzda ıs yoktu yasta erkenAllahın bana verdıgı nımetle toptagamı gıdıcem
allah allah evlendım oh ıyı oldu

datlucadu

dediklerin gerçek değil demi

kadına sahıp cıkcak bırı yok kızlar
ne yapacak carrie
benım oglumu ıstemesın esım napcam
mecburen her duyguyla oglumu secıcem napıcam yanı ınsan bu hayvan fılan olsa barınaga yollada
ıyı oluyor kocasına
tipsiz sey

katiee hosgeldin

anammmmmmm bizim topik burda ve ben yeni keşfediyorum burayı
ne kadar cahilim ben yaaaaaaaaa

keri güçlüdür,neler atlattı bunu da atlatır.o zaten kafasında bitirmişti bu evliliği de uzatmaları oynuyorlardı sadece..

kızlar çocuk demişsiniz de çocuk olsayıdı bu tembel ous k.validesini bir yere bırakmaz başının üstünde taşırdı.neden mi? e kadıncağız çocuğa bakacak da ondan.yani o zaman bu sorunlar yaşanmazdı zaten.

konu ne arkadaşlar ben fransız mı kaldım acaba?
Ama çok akıllıyımdır hemen kavrayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…