kızz konuyu 10 15 cm bağladınya öldüm
çocuk olaydı göreydim.
eskilerin çektiğini şimdi kimse çekmiyor ki, eskiden biraz da şartlar öyle gerektirmiş belki de okuyan-çalışan bayan sayısı , ayrıca kafalar da değişti artık abbaalr diyor ki üzerse seni biz arkandayız eskiden kadının gidecek yeri yokmuş ki,
şimdi bende sıkıntıda olsam dayak yesem adam çalışmasa aldatsa vs çeker giderim okumuşum sağlıklıyım çalışıyorum arkamda ailem var kime neden muhtaç olayım elin adamını çekçem diye gençliğimi heba edeyim
canım keri çocuk olsa daha bıle güçlü durabılırdı eğitimli kadın çok etkılenmıyor maddı olarak çok zorlanmıyor çünkü
adamla zaten anlaşamıyorsun yukunden kurtuluyorsun maddı olarakta yukten kurtuluyorsun daha ne olsun
kızz konuyu 10 15 cm bağladınya öldüm
Amin
Ama bence bu arada kalmak değil
5 yıllık evliliğin 4 yılında vardı annesi
Yeni mi düştü jeton
Ya kabul etmeyecekti ya devam edecek
Onu da geçtim sıkıldın mı cidden
Bunu da anlarım
O zaman da çalışır ikinci bi ev daha açarsın değil mi ? Yakın semtte
Sen yan gel yat evde, bi de çalışan eşinin annesini isteme
Oldu paşam başka arzun ?
hiç öyle seçim yaşamdım, sağolsun ailem aman kızım kocanla mutlu ol dedi. dövsede sövsede kocan o senin
bugün çenem çok açıldı ya
e ama öyle erkeğim ben edaları var erkek ya illa üstte çıkacak her konuda
hoşbuldum canım
yoğun bı gun olacak gıbı kerinin meselesi
ne kararlı ne güçlü kadınya
boşanıyorum dıyor hiç bi arabesk davranışı yok
kadir kıymet bilmeyen bakıma muhtaç olmayan kocaya bakacağına
kimsesiz çocuğa baksın sevap işler.
cadım bu daha kötü ya,dövse de sövse de o senin kocan demek herhangi bişeyde bize sakın gelme demek.olur mu ya,ailemize güvenemeyeceksek kime güveneceğiz,en yakınımız onlar.
çekirgeeee ama anne de çok çektirdi ousa zamanında,alttan almadı pek.ama şu durumda ous çıkar yol bulmak yerine tam tersi davranıyor orası ayrı.
sendemi ketii yaa
ne arabeski bunalımı
illa karalarmı bağlayacak
sendemi ketii yaa
ne arabeski bunalımı
illa karalarmı bağlayacak
paralar bol bakıyorum masallahh allah daha cok versın gulum
benimde euro almam lazım en az 1500 yurtdışı içinkaralar bağlıyorum.
OOO BİZ BUNLARI BUNLARI CEKTİK DİYE HEMEN LAF SOKMAYA BAŞLIYORLAR
BNA DİYOR Kİ 65 YAŞINDA Kİ KADIN İSMAYİL AMCAN BENİ KUCAĞIMDA KIZAN İLE SOKAĞA ATTI GIKIMI CIKARMADIM ATAMDIR DEDİM SUSTUM
NOLMUŞ YANİ HEMEN BOŞANILIR MI?
YAHU HEMEN DEĞİL BUNLARI BUNLARI YAŞADIM
AAA KOCADIR DÖVERDE SEVERDE....
cadım bu daha kötü ya,dövse de sövse de o senin kocan demek herhangi bişeyde bize sakın gelme demek.olur mu ya,ailemize güvenemeyeceksek kime güveneceğiz,en yakınımız onlar.
çekirgeeee ama anne de çok çektirdi ousa zamanında,alttan almadı pek.ama şu durumda ous çıkar yol bulmak yerine tam tersi davranıyor orası ayrı.
ben hayran kaldım canım doğru olanı yapıyor mutsuzluğundan kurtuluyor üzülecek ne var bu belirsizlik anladığım kadarıyla uzun zamandır varmış ve belırsızlık ınsanı en çok tuketen duygulardan bundan kurtuluyor tabıkı güçlü olacak keşke butun kadınlar bu süreçte böyle durabılırse
datlucadu
dediklerin gerçek değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?