09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

istemem bana k...n i getirinn. bakın intihar ederim kendimi çok bekledim yeeeteeeeeerrr:84:

istemiyom. ben onu istiyom :103:

o gözüne taktığın ne anam sütyenmi

alışkanlıklardan vazgeçme diye dediydim iç çamaşırı istiyosan ondan da getiririm, ama benim getirdiklerimden pek hayır bekleme , iple bağlanan don en güzeli bence

bana vucut çorabı getir ozaman datlım

o gözüne taktığın ne anam sütyenmi

bana vucut çorabı getir ozaman datlım

pembe gözlük canımmm hıhhhh. istediğiniz kadar konuşun beni ayıplı konulara çekemeyeceksiniz bugün.
çok iyi cevap verirdim ama olmaz hanımefendiliğimi bozamam.

te aldım.
quarta sen ispanyol mu dedin

ha şöyle yola gel,evet orada var bende..:)şimdi böyle diyince yanlış anlıcak millet kumaş sattığım pazar manasında yani

sölesene etsin bi haber uçursana
istemem ben garanticiyim hem sen nerden biliyon evli barklı hatun
anamın karnından evli doğmadım heralde de:):),,yok gördüğümden değil,bi ton arkadaşım var muhabbeti geçince sölemişlerdi.sağlık için yaptıryomuş bazısı..

Son düzenleme:
Canlarım bebişlerimmmmmm topiğimin ayıplı kadınları Yemeğe gidip geliyorum

fileli olabilirde delikleri biraz küçük olsun fileli olursa takılır falan allah esirgesin

ben hafif desenli olanları daha çok seviyorum

evet küçük olsun küçük parmağın arasına kaçarsa canın yanar hemde kötü durur görüntü açısından

fileli olabilirde delikleri biraz küçük olsun fileli olursa takılır falan allah esirgesin

ben hafif desenli olanları daha çok seviyorum
bana açılama yaptırma şimdi bilibilm onlara irice iki d..... oluyo yerleride malum, gerisi bildiğin file işte

hep birlikte telepati yapalım , belki etsiki olur:44:

diyosunuz diyosunuz bi icraat yok dünden beri

yok yok ben istemem canım. benim var almayayım. benim var ama onun beni yok. onu benden mahrum edemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…