istemem bana k...n i getirinn. bakın intihar ederim kendimi çok bekledim yeeeteeeeeerrr:84:
istemiyom. ben onu istiyom :103:
alışkanlıklardan vazgeçme diye dediydim iç çamaşırı istiyosan ondan da getiririm, ama benim getirdiklerimden pek hayır bekleme , iple bağlanan don en güzeli bence
doğum günün kutlu olsun Kader
hayırlı bir ömrün ve hayırlı evlatların olsun mutlu huzurlu sevdiklerinle.
tabi en önemlisi sağlıklı
geldim;
kimse bende n alıntı yapmadı
tamam demedi:99::95::95:
çok tatlısın ya, ben onunyerind eolsam çoktan kabul ettiydim
sünnetli mi değil mi bilemeyiz artık,onlarda da var yapıyolar ..
hep birlikte telepati yapalım , belki etsiki olur:44:istemem bana k...n i getirinn. bakın intihar ederim kendimi çok bekledim yeeeteeeeeerrr:84:
istemiyom. ben onu istiyom :103:
o gözüne taktığın ne anam sütyenmi
bana vucut çorabı getir ozaman datlım
te aldım.
quarta sen ispanyol mu dedin
anamın karnından evli doğmadım heralde de:):),,yok gördüğümden değil,bi ton arkadaşım var muhabbeti geçince sölemişlerdi.sağlık için yaptıryomuş bazısı..sölesene etsin bi haber uçursana
istemem ben garanticiyimhem sen nerden biliyon evli barklı hatun
Doğum günün kutlu olsun.
hep birlikte telepati yapalım , belki etsiki olur:44:
file olanlardan mı
Tamam......
sölesene etsin bi haber uçursana
istemem ben garanticiyimhem sen nerden biliyon evli barklı hatun
fileli olabilirde delikleri biraz küçük olsun fileli olursa takılır falan allah esirgesin
ben hafif desenli olanları daha çok seviyorum
evet küçük olsun küçük parmağın arasına kaçarsa canın yanar hemde kötü durur görüntü açısından
bana açılama yaptırma şimdi bilibilm onlara irice iki d..... oluyo yerleride malum, gerisi bildiğin file iştefileli olabilirde delikleri biraz küçük olsun fileli olursa takılır falan allah esirgesin
ben hafif desenli olanları daha çok seviyorum
hep birlikte telepati yapalım , belki etsiki olur:44:
ha şöyle yola gel,evet orada var bende..:)şimdi böyle diyince yanlış anlıcak milletkumaş sattığım pazar manasında yani
anamın karnından evli doğmadım heralde de:):),,yok gördüğümden değil,bi ton arkadaşım var muhabbeti geçince sölemişlerdi.sağlık için yaptıryomuş bazısı..
whuuu ben jartiyere kadar bakıyom vücut çorabı elmeyranın ilgi alanı , daha da ötesine de piyonist bakıyo
Teşekkürler.
Çok teşekkürler Sovr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?