09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hadi canımmmmmmm. sen ne dedin peki?
sen eşi demiştin ama ya arkadaşaı olduğunu ne ara söyledi?

bitti gitti dersin de:d tanımıyorum kısa ve nettir devamı gelmez.
ama tanıyorum dersen ooo bitmez arkası hatta sonrasına da salata olur zaman zaman. tanımamak kotarır böyle durumlarda olayı.

ondan önce de senin eşinle benim arkadaşım işarkadaşı biliyor musun muhabbeti yaptı da :) evet deseydim gidip kıza söyleyecekti...

Kabus gibi cöktüler tepene.

ondan önce de senin eşinle benim arkadaşım işarkadaşı biliyor musun muhabbeti yaptı da :) evet deseydim gidip kıza söyleyecekti...

ne kadar meraklıymış. yani eşinle onun arkadaşının iş arkadaşı olması demek birlikte konuşacak çok şeyleri var demek zannımca

iyi demişsin nick,

gereksiz kişilerin kulağına gitmesine gerek yok sonuçta bu durumun bitmiş gitmiş

herkes ayrı ayrı düzenini kurmuş

hem eşinin kulağına gitmesi falan hoş olmaz

ben de böyle gidip gelmekten başım döndü.
nick konuyu bilmiyorum,neyse özel bişi sanırım baştan anlatmazsın sanırım:26:

iyi demişsin nick,

gereksiz kişilerin kulağına gitmesine gerek yok sonuçta bu durumun bitmiş gitmiş

herkes ayrı ayrı düzenini kurmuş

hem eşinin kulağına gitmesi falan hoş olmaz

ama ex ile karşılaşıyorsa bu eş bilememsi ayıp. benim eşimin öyle bir durumu olsa ben bilmek isterdim mutlaka.
bildiğim bi kız vardı zaten kuzeninin arkadaşı. biz boşandıktan sonra hemen face ten eklemiş yelloz. ama bizimki kabul etmemiş. banane dedim bana söyleyince ama içimden o kızın anasına avradına iltifat ettim

farklı durum var ama piyo, nick buraya yazmak istememiş bende yazmiyim

dedikodu albümünde anlatır sanırım

Hatırladım

Kandırıkçı

benipek maşallah canım çok güzelsin. ben seni türbanlı düşünmüştüm.

gofretto nasıl yani? nerde gördünkii?

nickim özel durumu anlamadım ben bilmemesi için

benipek maşallah canım çok güzelsin. ben seni türbanlı düşünmüştüm.

gofretto nasıl yani? nerde gördünkii?

nickim özel durumu anlamadım ben bilmemesi için

çalıştığım binadaki şirketlerin birine gelmiş
arada ünlüler geliyor oraya
geçen kıvançta gelmişti

Son düzenleme:
selam kızlar kımsede kalmamış ama şu entrıkalı konudan kaçtım fena kıyım var :18::18::18::18::18::18:

anaam giden gidene kutumdan ne çıkacak bakalım :18:

eğer gidersem mapusta donsuz cigarasız bırakmayın beni he bi de turşu çekiyo canım onuda koyuverin valize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…