Üstü kapalı anlatmak istediğim birşey var...
Bilenler bilir, exle alakalı bir durum vardı...
Hani o mevzuda bir ortak arkadaşımız vardı, biz onunla çoğu zaman karşılaşıyoruz eve giderken falan, muhabbetimiz var.
O kız aslında exin arkadaşıymış, benim exle durumumu biliyormuş bugün söyledi. Exin ismini vererek bu kişiyi tanıyor musun dedi. Ama ben öyle birini tanımadığımı söyledim :) O da beni o kişinin eski sevgilisine çok benzettiğini söyledi.
bitti gitti dersin de:d tanımıyorum kısa ve nettir devamı gelmez.
ama tanıyorum dersen ooo bitmez arkası hatta sonrasına da salata olur zaman zaman. tanımamak kotarır böyle durumlarda olayı.
ondan önce de senin eşinle benim arkadaşım işarkadaşı biliyor musun muhabbeti yaptı da :) evet deseydim gidip kıza söyleyecekti...
ondan önce de senin eşinle benim arkadaşım işarkadaşı biliyor musun muhabbeti yaptı da :) evet deseydim gidip kıza söyleyecekti...
iyi demişsin nick,
gereksiz kişilerin kulağına gitmesine gerek yok sonuçta bu durumun bitmiş gitmiş
herkes ayrı ayrı düzenini kurmuş
hem eşinin kulağına gitmesi falan hoş olmaz
ama ex ile karşılaşıyorsa bu eş bilememsi ayıp. benim eşimin öyle bir durumu olsa ben bilmek isterdim mutlaka.
bildiğim bi kız vardı zaten kuzeninin arkadaşı. biz boşandıktan sonra hemen face ten eklemiş yelloz. ama bizimki kabul etmemiş. banane dedim bana söyleyince ama içimden o kızın anasına avradına iltifat ettim
Üstü kapalı anlatmak istediğim birşey var...
Bilenler bilir, exle alakalı bir durum vardı...
Hani o mevzuda bir ortak arkadaşımız vardı, biz onunla çoğu zaman karşılaşıyoruz eve giderken falan, muhabbetimiz var.
O kız aslında exin arkadaşıymış, benim exle durumumu biliyormuş bugün söyledi. Exin ismini vererek bu kişiyi tanıyor musun dedi. Ama ben öyle birini tanımadığımı söyledim :) O da beni o kişinin eski sevgilisine çok benzettiğini söyledi.
Bizde bakalım mı
özel albüm yap ben de göreyim birazdan çıkacamaz önce beyazla tanıştım
resin çektirdik
iyi akşamlaaar sanadaaözel albüm yap ben de göreyim birazdan çıkacam
iyi akşamlar kızlar
benipek maşallah canım çok güzelsin. ben seni türbanlı düşünmüştüm.
gofretto nasıl yani? nerde gördünkii?
nickim özel durumu anlamadım ben bilmemesi için
çalıştığım binadaki şirketlerin birine gelmiş
arada ünlüler geliyor oraya
geçen kıvançta gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?