09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bence hanımabla, kızmadan erkek ark. kötülemeden , sakin sakin anlatın ileride olabilecekleri, içinize sinmeme sebebini

işi inada bindirme aşamasına gelmesin olay, sakince konuşursanız düşünür dinler diye düşünüyorum,

hayırlısı olsun

demek çarşamba belli oluyo hadi bakalım

benim ark bebek 6,5 ay göstermedi kukusunu , en son bi paket çikolata yiyip gitmişti çok hareketli olsun diye

sonunda gösterdi kukusu varmış

Ben aç karna gitcem üçlü taramam var. Eğer göremezse bi de çikolata yiyip gircem

Hanım abla,

Sakın üstüne gitmeyin. Üstüne gider de istemiyoruz derseniz iş inada binebilir. Biraz sessiz kalın gözlemleyin. Eğer iş ciddiye binerse fikrinizi beyan edin ama biliyorsun devir eski devir değil. İstedikleri herşey oluyor.

Abla hemen yargılamayın alevimi yada sizmi aleviniz mezhep deidğin nedirki

insan yeterki insan olsun ...

ailesi nasıl ben ona çok önem veriyorum iyi bir ailemi cocuk çalışıyormu iş gücü varmı bunlr çok müh,m

bir tanışın cocuk nasıl oturmaısnı kalkmasını biliyormu

abla misal benım eski eşim sigara bile içmezdi

şimdi madde bağımlısı olmuş diyorlar düşün

zaman ne getirir bilinmez iyi dersin kötü çıkar kötü dersiniz iyi çıkar

zamana bıraksanız az

Günaydın cemaat

Hanım abla, benim de çocukluk aşkım öyle biriydi. Ben ama arada uçurum var deyip hiç başlamadım. Yıllarca peşimdeydi, bende onu sevdim ama sevmiyorum asla olmaz dedim. O'nu sevdiğimden hiç haberi olmadı, asıl sebebi de bilmedi. İnşallah kızında buna göre karar verir. Sizden çok onun görmesi lazım bu farkı, çok iyi komşulukları vs. var ama evlilik bambaşka bi yol benzer aileler bile zorluk çekiyorken baştan bu kadar zıt ailelerde çok daha zorluk çekileceğini düşünüyorum ben. Ous'tan değilse de ailesinden yana ailesinden değilse de çevresinden yana..

oo nobody de mi banlandı? gri pijamaları giymiş o da.

Hanımkelesimigetir; madem siz onaylamaıyorsunuz ve istemiyorsunuz kızına direk yasak; yok görüşme olmaz demekten ziyade acele karar vermemesini zamanla tanımasını söyleyin sizin gördüğünüz şeylerin onun da farkına varmasını sağlayın.

Ay simdi gördüm nobody neden banlandı? Mail atayım hemen

Ben yeni geldim daha ayılamadım
Sizde de ne çene var arkadaş

Noldu ki Nobody'e :44:

Hanım Abla, bence de üstüne gitmeyin... Eğer kızın akıllıysa, bahsi geçen olumsuzlukları kendisi de görecektir... Ona sadece evliliği anlat, nasıl sorumlulukları olduğunu, neleri göze alabileceğini farketsin...

Ayıp seyler konuşmayın istemek fln :) Canımız ister ahahhaha

kızların dediği gibii asla kötülemeden tatlı dille olabilecek kötü durumları izah edin ve kendinin görmesi için zemin hazırlayın
direk damdan düşer gibi söylenen sözler biz gençlerde geri tepiyor :)

ama şuda var, evlilik kocaman bir şans olayı iyi diye evlenirsin kötü çıkar kötü diye evlenirsin iyi çıkar
çok şahit oldum ben bu duruma...

mesela benim ous, memleketlerimiz benzer ama çok farklı karakteri olan bi aile çıktı karşıma (bencil çıkarcı kendine müslüman cinsten ve kendilerini mükemmel sanan davranışları olan bir aile.)

eşiminde içki sigara alkol kumar çalışmama gibi kötü alışkanlıkları yok çok şükür zaten bunlar olmaması gereken şeyler,
işinde gücünde bir adam fakat bu demek değilki herşey çok yolundai bu durumda bile anlaşılamayan ne çok sorunlar yaşıyoruz.

Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Ay inanmıyorum Elma yerken kurdu da yemişim size laf verecem diyeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…