09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok bebeğim yapmadım ama yen gemler felan yaptılar birde karpuz olanı var
çok hoş oluo

çok güzle olmuşş..tarif var mı fallen?oğlumun doğumgünü yaklaşıyor 15 ekim,ona yapsam çok hoşuna gider.bi kere öğrenirsem çeşitlendiririm.severim süsleme işlerini falan.

Çek valla senin icinde emine beder var

Yok aslında yemeğin güzelliğinden çok görüntüsüne önem veriyorum
Ondan çok uğraşıyorum bence
Yuvarla at bi kurabiye aynı tat
Ama ben kalp yapıyorum süs ekliyorum filan, bu da azaman alıyo
Ama şık olunca değiyo gibime geliyo

çok güzle olmuşş..tarif var mı fallen?oğlumun doğumgünü yaklaşıyor 15 ekim,ona yapsam çok hoşuna gider.bi kere öğrenirsem çeşitlendiririm.severim süsleme işlerini falan.
ŞEFTALİ KURABİYE

Malzemeler:
2 adet yumurta
1 paket margarin
1 su bardağı toz şeker
½ paket kabartma tozu
1 fincan sıvıyağ
Alabildiği kadar un
1 çay bardağı şeftali suyu
½ çay kaşığı kırmızı gıda boyası
Taze nane
Kreması için:
½ lt süt
50 gr margarin
6 yemek kaşığı un
6 yemek kaşığı toz şeker
Yapılışı:
Yoğurma kabına 2 adet yumurta kırılır, üzerine 1 paket margarin, 1 su bardağı toz şeker, yarım paket kabartma tozu, 1 fincan sıvıyağ eklenir ve karıştırılır. Alabildiği kadar unla yoğrulur. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp yuvarlanır, yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirilir, 200 derecede üzeri kızarana dek pişirilir. Kreması için 50 gram margarin eritilir, üzerine yarım litre süt, 6’şar yemek kaşığı un ve toz şeker ilave edilir, sürekli karıştırılarak pişirilir. Fırından çıkan kurabiyelerin içleri çay kaşığıyla oyulur. İki kurabiye, aralarına krema doldurularak üst üste yapıştırılır. Yarım çay kaşığı kırmızı gıda boyası, 1 çay bardağı şeftali suyuyla karıştırılır. Kurabiyeler kırmızı gıda boyasıyla boyanır, toz şekere bulanır, üzerine birer taze nane yaprağı koyularak şekli verilir.

KARPUZ KURABİYE

TURUNCU TATLAR: KARPUZ KURABİYE

Eki Görüntüle 811821

Bi site buldum mesela
Tüldür, kurdeladır, biberondur
Bir sürü süs var
Bebeğim bile yok ama ben bunu yapmayı düşünüyorum
Deli miyim hayır
Sevdiğimden yapıp hediye ederim diye düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…