09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kzuum alıntı yaptımda acele ettim
malum sıkıştım

gebelikte hiç biş olamz ne bulursa ye doal sonuçta doğunca ilk bir yıl vrmiceksin diye biliyorum

yakın arkadaşlarına sormak lazım bunu

burdan bakınca hiç öyle gözükmüyosun

Yakın arkadaşlarım var 2 tane , mahalleden
Samimi olduktan sonra dediler ki
Biz senin çok dedikodunu yaptık, ne soğuk kız diye
Aslında hiç öyle değilmişsin

Son düzenleme:
kzuum alıntı yaptımda acele ettim
malum sıkıştım

gebelikte hiç biş olamz ne bulursa ye doal sonuçta doğunca ilk bir yıl vrmiceksin diye biliyorum

evet canım ilk 1 yıl verilmiyo bebeğe,hamilelikte nasıl olur onu bilemedim ama hakiki bal yani market balı değil şekerli şekerli

Bende sütü çok severim
Ama sade ve soğuk olmalı

Benim gibi

ahhh canım süt deme sekin günlük sütlerinin maymunu oldum bende sıcak süt içemem asla soğuk olacak

Bizim Ous kaynatıyo ve şeker atıyo

bi dönem bana bi öksürük musallat oldu ama gıcık gibi böyle ciğerlerim sökülüyo o dönem her akşam annem zerdeçal ve bal katıyodu sıcak süte öğüre öğüre içiyodum
ama işe yaradı zerdeçalıda not düşeyim buraya bebeleriniz falan öksürürse kızlar

pazar akşamı bi ark. geldi bana akşam oturmasına doğumuna da 5 gün kaldı kocaman karnı , karnını elledim bebiş hareket ederken nası pıt pıt ilk defa şahit oldum böyle bişeye yiyesim geldi bebişin elimi ayağımı artık neresiyse, bazen de karnının bi tarafı çok sert oluyo totosunu yada kafasını dayıyo sanırsam tam ısırmalık

Bana da annem hastayken zorla sıcak süt & bal içiriyodu da

Ben sonra daha etkili bişey duydum denedim, öksürüğe birebir
Ama çok yakıyo bilginiz olsun

Süzme bal, zencefil, karabiber
Kendinizi ejderha gibi hissedebilirsiniz

piyo resimlerin çok güzel
öğleden sonra ayrıntılı bi usg yaparım
şimdi çok sıkıştım vede acıktım kaçtı ben

iş yerinde bi dolu hamile arkadaşım var biri hiç oturamıyo yazık oturunca bebek ittiriyomuş kaktırıyomuş sürekli gezsin istiyo

Darısı başına

iş yerinde bi dolu hamile arkadaşım var biri hiç oturamıyo yazık oturunca bebek ittiriyomuş kaktırıyomuş sürekli gezsin istiyo

Darısı başına

şimdiden ne fenalar yaa , bide ark. bebeğin sevdiği bişiyi yiyince yerinde durmuyomuş sürekli hareket ediyomuş süreklide geziyo dedim sokakta doğurcan otur evinde , aman diyo doğurunca bol bol oturcam zaten gezeyim haklısın dedim

ikimizinde başına çek çek

barış manço şarkısındaki gibi işte:nane limon kabuğu zencefil,sonra da bal...
oğlum hep boğazından hastalanır da btki çayı uzmanı oldum artık :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…