- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
arkadaş değilmişiz kiTam giderayak piyocan
ben göremedim canım
çokta severim yayla balını, ama bilemedim doktora sorayım bari
Bende sütü çok severim
Ama sade ve soğuk olmalı
Benim gibi
Umarım başka olmaz
hadi gözünüz aydın. umarım yavrucakları yoktur
bal sıcak süte katılırsa hiç bir yararı kalmazNormalde bal iyi bişey, sütle karıştırıp için derler ama hamilelikte nasıldır bilmiyorum
yakın arkadaşlarına sormak lazım bunu
burdan bakınca hiç öyle gözükmüyosun
kzuum alıntı yaptımda acele ettim
malum sıkıştım
gebelikte hiç biş olamz ne bulursa ye doal sonuçta doğunca ilk bir yıl vrmiceksin diye biliyorum
Bende sütü çok severim
Ama sade ve soğuk olmalı
Benim gibi
ahhh canım süt deme sekin günlük sütlerinin maymunu oldum bende sıcak süt içemem asla soğuk olacak
Bizim Ous kaynatıyo ve şeker atıyo
bi dönem bana bi öksürük musallat oldu ama gıcık gibi böyle ciğerlerim sökülüyo o dönem her akşam annem zerdeçal ve bal katıyodu sıcak süte öğüre öğüre içiyodum
ama işe yaradı zerdeçalıda not düşeyim buraya bebeleriniz falan öksürürse kızlar
pazar akşamı bi ark. geldi bana akşam oturmasına doğumuna da 5 gün kaldı kocaman karnı , karnını elledim bebiş hareket ederken nası pıt pıt ilk defa şahit oldum böyle bişeye yiyesim geldi bebişin elimi ayağımı artık neresiyse, bazen de karnının bi tarafı çok sert oluyo totosunu yada kafasını dayıyo sanırsam tam ısırmalık
pazar akşamı bi ark. geldi bana akşam oturmasına doğumuna da 5 gün kaldı kocaman karnı , karnını elledim bebiş hareket ederken nası pıt pıt ilk defa şahit oldum böyle bişeye yiyesim geldi bebişin elimi ayağımı artık neresiyse, bazen de karnının bi tarafı çok sert oluyo totosunu yada kafasını dayıyo sanırsam tam ısırmalık
iş yerinde bi dolu hamile arkadaşım var biri hiç oturamıyo yazık oturunca bebek ittiriyomuş kaktırıyomuş sürekli gezsin istiyo
Darısı başına
Bana da annem hastayken zorla sıcak süt & bal içiriyodu da
Ben sonra daha etkili bişey duydum denedim, öksürüğe birebir
Ama çok yakıyo bilginiz olsun
Süzme bal, zencefil, karabiber
Kendinizi ejderha gibi hissedebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?