Bi de benim herif formunu korumaya dikkat etseGüle güle canımm
Bi de fırında patatesle ne yapabilirim onun tarifini istesem :)
Mutfak kadınlarına hayranım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...829-mutfagim-atolyem-9829-9829-9829-a-21.html
Canım burda bir tarifim var yapımı pişirme süresi 1 buçuk ssat sürüyor bu tavuklu bir tarif bide benim biraz yüksek kalorili bir tarifim var dilersen onuda birgün eklerim
İlknk verdim inşallah yanlış anlaşılmadım
Hemen bakıyorum, ne yanlış anlaşılması ya gel sen hergün link ver valla çok sevinirim ellerine emeğine sağlık
gunaydın kızlar
şükür bu hafta cumayı da gördük
günaydın kızlar
bugün foto yükleyeceğim
Günaydın ahaliiii
Bugün depresyona girebilirim sabah uyandıgımda annemle babam yatakta keyif yapıyorlar uyuyorlardı..
Oh valla imrendim birden..
Ben işe gidiyorum siz uyuyun hııh dedim içimden
Ha gayret 17 senem kaldı emekliliğe
O zaman öncümü alırım sizden dedim içimden
İyice saçmaladım yahu
günaydın kızlar...
bana çok öyle aydın olmadı ama..
valla aldım teli kurcaladım bayaaa...
bi ton şey var dediğim gibi..kurcalayarak öğrendim sanırım..
valla görüştüğü kayıtlı olmayan 4-5 numara aldım.kim bilmiyorum.nasıl öğrenicem onu da bilmiyorum.
ama onun dışında bi tane cia diye bi konuşma prog.varmış.sanırım netten konuşuluyo.orda görüşmeler kısmından silinmiş,arma geçmişinde olan bi kadın var. ismi de ne hikmetse bizimkinin exx aşkıyla aynı.o mu bilmiyorum.devamlı gündüzleri onla konuşmuş..
nası öğrenicem o mu değil mi bilemedim.sabah sormamak için zor tuttum kendimi.hep söylediikleriniz çınladı kulağımda "sakın sorma bekle" diye...
bu yaptıklarım da hoşuma gitmiyor hafiye gibi saçma geliyor..sabah da oğlum ikimize birden canlarım diye bir sarılıyor ki sormayın
valla aldım teli kurcaladım bayaaa...
bi ton şey var dediğim gibi..kurcalayarak öğrendim sanırım..
valla görüştüğü kayıtlı olmayan 4-5 numara aldım.kim bilmiyorum.nasıl öğrenicem onu da bilmiyorum.
ama onun dışında bi tane cia diye bi konuşma prog.varmış.sanırım netten konuşuluyo.orda görüşmeler kısmından silinmiş,arma geçmişinde olan bi kadın var. ismi de ne hikmetse bizimkinin exx aşkıyla aynı.o mu bilmiyorum.devamlı gündüzleri onla konuşmuş..
nası öğrenicem o mu değil mi bilemedim.sabah sormamak için zor tuttum kendimi.hep söylediikleriniz çınladı kulağımda "sakın sorma bekle" diye...
bu yaptıklarım da hoşuma gitmiyor hafiye gibi saçma geliyor..sabah da oğlum ikimize birden canlarım diye bir sarılıyor ki sormayın
geçen eklemiştim seni ama sen eklemedin sanırımalbüme gelin........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?