09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yazık ya, derdi neymiş peki :26: Ben de zamanında az faça atmadım bileklerime Tam bir ergenmişim.

wayy nicke bak sen
bende çok agresiftim o dönemlerde ama bakıyorumda salak bi ergenlik yaşamışım.
kendimle barışık olmama duygularım vardı mesela şimdi aklıma geldi

hayırlı olsun canım dünya evine girdin tebrikler :)
kına düğün balayı nasıl geçti
inşallah sorun sıkıntı yaşamamışsınızdır,

gelinlik resmini görmek isteriz biline :)

hayırlı olsun canım dünya evine girdin tebrikler :)
kına düğün balayı nasıl geçti
inşallah sorun sıkıntı yaşamamışsınızdır,

gelinlik resmini görmek isteriz biline :)

teşekkürler canım atlattık çok şükür.
güzel geçti herşey balayı çok güzeldi iyi geldi tatil.
ekliyorum albüme ama arkadaş değiliz sanırım. arkadaşım olur musun:)

Hoş geldin taze gelin, nasıl gidiyor hayat :)
Çok kolay duruyorum, çünkü üzerime gereksiz hiç bir şeyi almıyorum. Yaşanan olayların benimle ilgisi var mı? Hayır, karşımdakinin bana ihtiyacı mı vardı, Evet.. Ben gerekli yardımı yaptım mı Evet, misyonum bitti mi... Evet :)

Bana göre hayatta bu kadar basit, sen elinden gelen her şeyi yapmana rağmen bazı şeyler kötüye gidiyorsa bu senin kontrolünde değildir, akışına bırakacaksın... Olan şey seni üzebilir, yorabilir ancak vardır bir hayır diyip devam edeceksin. Mutlaka sonunda başka bir güzellik seni bekliyor oluyor.

Gebeler hastalanmış haa
Havalar moktan valla ondan böyleyim.
wayy nicke bak sen
bende çok agresiftim o dönemlerde ama bakıyorumda salak bi ergenlik yaşamışım.
kendimle barışık olmama duygularım vardı mesela şimdi aklıma geldi

Ohooo, ilaç bilem içmiştim ben Hem de 32 tane karma yapmıştım. İçinde annemin antidepresanları da varmış ne içtiğime bakmadım ki. Bi de gece acillik oldum kriz geçirdim üstüne sakinleştirici verdiler, ben iyice pert olmuştum ömrümde öyle feci bir gün geçirmedim daha.

nobody ne kadar zor bir gün olmuş öyle..13 yaş da aslında öyle ergenliğin göbeği de sayılmaz.yeni nesil erken giriyolar sanırım ergenliğe.ama anlayttığına göre sorunlar pek yaş itibariyle değil de aile kaynaklı.yazık anne baba tepişiyo ezilen çocuklar oluyo işte..ama uyuşturucudan şüpheleniyosan mutlaka söylemelisin anneye..yazık olmasın kıza...

Söyledim zaten, hatta ek olarak okul çıkışlarında gizli takipe almasını da söyledim. Bir bir anlattım olabilecekleri..
Ben dedim ama arkadaşıma, bu bir daha böyle oyunlara girerse alıcam bunu sokucam ağzından burnundan hortumu sırf keyfine bir gece yoğun bakımda yatırıcam! bak bir daha yapıyor mu :)
Bi film çıkar yalnız benim anılardan onu fark ettim.

Elmoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş!!

güzel gidiyor alışma süreci işte düzen kurmaya çalışıyorum.
çalışınca yetiştirmek zor oluyor düzen oturacak zamanla da pratikleşirim sanırım:)

müthişsin arada seni okumak bile iyi geliyor:)

bu arada sen bilgi işlemdeydin sanırım yeni sistemde bilgi işlemciler girdiğimiz siteleri görüyor ya ne yazdıklarımızı da okuyorlar mı?
biraz bundan bahseder misin rica etsem

teşekkürler canım atlattık çok şükür.
güzel geçti herşey balayı çok güzeldi iyi geldi tatil.
ekliyorum albüme ama arkadaş değiliz sanırım. arkadaşım olur musun:)

teklif yolladım sana şimdi kuzum:)

sevindim adına umarım hep böyle güzel olur yeni hayatında...

Siz de kurulan sistem yapısını bilmek lazım, makineleriniz domain bazlı mı çalışıyor, firewall ne gibi bir çok soru gelir ardından. Sana şöyle diyim biz burada istediğimiz her makineye girer ne yapıyor ne ediyor görürüz ancak bunu IK bizden talep ederse yaparız durup dururken de incelemeyiz, zaten girilmemesini istediğimiz tüm siteler yasaklı durumda.

akşam eve gidince yarım limon yarım nar sıkıyorsun
içine bir kivi doğruyorsun içiyorsun
sabah zımba gibi kalkıyorsun bu benım atom iksirim kankam style

Kahvaltı demişken
Ben her sabah hazır bişeyler yiyodum ya
Ablam dedi ki midene yazık
Geçen mideme domates bile dokundu ya , hep bu sebeplerden dedi

Bugünden itibaren evde sandviç yapıp geleceğim ( üşenmezsem )
Tost ekmeği ve dilimli kaşar aldım, en kolay o..
İkisi de doğranmış üst üste koyup sarıyorum çantama atıyorum

ben de iş yerine nevale getiriyorum çek, evde kahvaltı yapıyorum ama saat 10 gibi midem kazınıyo ekmeğimi çıkarıyorum öğlene kadarda o idare ediyo öğlende eve gidiyorum yemeğe, iş yeri yemekhaneleri ne berbat oluyo yaa vıcık vıcık yağlı yemekler, evde fındık yağı kullanıyorum o yüzden dışardaki yağlar bana çok ağır geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…