Yazık ya, derdi neymiş peki :26: Ben de zamanında az faça atmadım bileklerimeTam bir ergenmişim.
hayırlı olsun canım dünya evine girdin tebrikler :)
kına düğün balayı nasıl geçti
inşallah sorun sıkıntı yaşamamışsınızdır,
gelinlik resmini görmek isteriz biline :)
merhaba nobody yeni nickin sanırım:) nasılsın?
çok kötü bir durum gerçekten ama ben en çok bu kadar şey yaşayıp bu kadar sağlam bir psikoloji de olmana hayranlık duyuyorum nasıl başarıyorsun gerçekten?
Gebeler hastalanmış haaoy canım benim olur mu hiç,yazık şurda gebeler hastalanmış ya onlarla ilgileniyodum..naber ttalışım?
nickim uyku sorunu da normal,bi türlü iyileşememen de..ilaç alamıyosun dinlenemiyosun havalar da moktan ,normal yani..
ama iş güç gelip geçer sağlığın hepsinden önemli..hastalığın ilerlerse daha zor olur iyileşmen..
wayy nicke bak sen
bende çok agresiftim o dönemlerde ama bakıyorumda salak bi ergenlik yaşamışım.
kendimle barışık olmama duygularım vardı mesela şimdi aklıma geldi
nobody ne kadar zor bir gün olmuş öyle..13 yaş da aslında öyle ergenliğin göbeği de sayılmaz.yeni nesil erken giriyolar sanırım ergenliğe.ama anlayttığına göre sorunlar pek yaş itibariyle değil de aile kaynaklı.yazık anne baba tepişiyo ezilen çocuklar oluyo işte..ama uyuşturucudan şüpheleniyosan mutlaka söylemelisin anneye..yazık olmasın kıza...
Hoş geldin taze gelin, nasıl gidiyor hayat :)
Çok kolay duruyorum, çünkü üzerime gereksiz hiç bir şeyi almıyorum. Yaşanan olayların benimle ilgisi var mı? Hayır, karşımdakinin bana ihtiyacı mı vardı, Evet.. Ben gerekli yardımı yaptım mı Evet, misyonum bitti mi... Evet :)
Bana göre hayatta bu kadar basit, sen elinden gelen her şeyi yapmana rağmen bazı şeyler kötüye gidiyorsa bu senin kontrolünde değildir, akışına bırakacaksın... Olan şey seni üzebilir, yorabilir ancak vardır bir hayır diyip devam edeceksin. Mutlaka sonunda başka bir güzellik seni bekliyor oluyor.
teşekkürler canım atlattık çok şükür.
güzel geçti herşey balayı çok güzeldi iyi geldi tatil.
ekliyorum albüme ama arkadaş değiliz sanırım. arkadaşım olur musun:)
güzel gidiyor alışma süreci işte düzen kurmaya çalışıyorum.
çalışınca yetiştirmek zor oluyor düzen oturacak zamanla da pratikleşirim sanırım:)
müthişsin arada seni okumak bile iyi geliyor:)
bu arada sen bilgi işlemdeydin sanırım yeni sistemde bilgi işlemciler girdiğimiz siteleri görüyor ya ne yazdıklarımızı da okuyorlar mı?
biraz bundan bahseder misin rica etsem
Günaydın cemaat
Ne var ne yok
Günaydın Çek, iyidir Elmoşda en son ben saksı mıyım dedi gitti ben de elimde çiçek onu bekliyorum
Gebeler hastalanmış haa
Havalar moktan valla ondan böyleyim.
Ohooo, ilaç bilem içmiştim benHem de 32 tane karma yapmıştım. İçinde annemin antidepresanları da varmış ne içtiğime bakmadım ki. Bi de gece acillik oldum kriz geçirdim üstüne sakinleştirici verdiler, ben iyice pert olmuştum ömrümde öyle feci bir gün geçirmedim daha.
Sabah sabah trip atmasa olmaz
Durdurundünya hoş geldin, evlenmişsin gazan mübarek olsun
hoşgeldin çeekirgecim
günaydınlar
akşam eve gidince yarım limon yarım nar sıkıyorsun
içine bir kivi doğruyorsun içiyorsun
sabah zımba gibi kalkıyorsun bu benım atom iksirim kankam style
Kahvaltı demişken
Ben her sabah hazır bişeyler yiyodum ya
Ablam dedi ki midene yazık
Geçen mideme domates bile dokundu ya , hep bu sebeplerden dedi
Bugünden itibaren evde sandviç yapıp geleceğim ( üşenmezsem)
Tost ekmeği ve dilimli kaşar aldım, en kolay o..
İkisi de doğranmış üst üste koyup sarıyorum çantama atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?