- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
aslında annem bayramdan sonra gelicem diyodu o geldiğinde kurabiliriz burda bidon alayımda bi tane
özlem cam al plastik alma sakın sirke limon vs ile kiöyasalı erio onun
cam -kavnozlar var sana yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında annem bayramdan sonra gelicem diyodu o geldiğinde kurabiliriz burda bidon alayımda bi tane
aman sakın ha..doktorlar hatırlatmıyo bunu ama çiğ ette bir bakteri bulunabiliyo,bu bakteri de doğrudan bebeği etkiliyo..
bi ark. başına geldi ordan biliyorum.seni telaşlandırmak değil maksadım sadece dikkatli olman için.
eldiven kullan her zaman çiğ ete elini sürerken..
ayyy ne güzel işte ben elmaya limon sıkıp yiyorum![]()
Ben ekşi elmaya bayılırım
Tatlısından hiç yemem
Ama ara öğün denemedim
Yemekten sonra yerim
Bişey daha yazdım da sildim
Ondan da bahsetmiyim
Hamile var malum![]()
elini sürme diyince :44:
Çiğ yeme diyo
Pişmiş yiyebilirsin
özlem cam al plastik alma sakın sirke limon vs ile kiöyasalı erio onun
cam -kavnozlar var sana yeter
![]()
yok çek öyle değil. hamilelerin çiğ ete el sürmemesi gerekli.çiğ ette bulunan bi bakteri bebği etkileyebiliyo o yüzden..eldiven kullanmak lazım..
ya ben de böyle hamiellere biş demeye de çekiniyorum,hani herkes biş der ya öyle yap böyle yap diye..
ama cidden tıbbi olarak bildiğimden yazdım hurafe değil yani...
ohooo ben panik ataklı adamım sen bunu dedin ya ben eve daha et met almam ki ne eldiveni![]()
Ablam bana minik plastik bidonda yolluyo bişey olmuyo ama :44:
yok çek öyle değil. hamilelerin çiğ ete el sürmemesi gerekli.çiğ ette bulunan bi bakteri bebği etkileyebiliyo o yüzden..eldiven kullanmak lazım..
ya ben de böyle hamiellere biş demeye de çekiniyorum,hani herkes biş der ya öyle yap böyle yap diye..
ama cidden tıbbi olarak bildiğimden yazdım hurafe değil yani...
yok yok öyle yapma sakın,et bebek içn de senin için de çok faydalı,sakın yememezlik yapma..
eldiven yeterli. ya da çekinirsen yine de kocan kesiversin bi zahmet..
pazar günü gittik kot aldık bana, normalde 27-28 beden giyiyorum kotta şimdi aldım 30-31
bi süre sonra giyicem şimdilik göbek yok
yiyemiyorum ki, et değilde keşke balık yiyebilsem ama yok :120:
hamile pantolonu aldın di mi? diğerleri büyük beden alsan da göbeğini sıkar çünkü..
ton balığı??? haftada bir ton balıklı sandviç yap ya da makarna,salata,o da çok faydalı olur..
ayyy ne güzel işte ben elmaya limon sıkıp yiyorum![]()
Ablam bana minik plastik bidonda yolluyo bişey olmuyo ama :44:
aYŞE GELİYO AYŞEEE
BEN ÇOK TATLI YEDİM NORMALDE SEVMEME RAĞMEN, YE TATLIYI ÇIKAR HAKKIYI DEMİŞLER![]()