09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de mi grev yapsam napsam simli pırıltı bluzumün üzerine grev sözcüsü ortam gözcüsü yasam mesela..

Ben kaçtım komşu kahveye çağırdı apartmanca ordayız,işimde var daha ev işi off pofffffff yanşş görüşürüzzzz

Çocukları yurt dışı gezilerine kaç yaşında götürmek lazım? Akıllarında kalması için en uygun yaş ne acep.. ?

Çocukları yurt dışı gezilerine kaç yaşında götürmek lazım? Akıllarında kalması için en uygun yaş ne acep.. ?

Unutmazlar bence, cok extreme bir durum cünkü. Eminim suanda götürsen hatırlarlar.

Unutmazlar bence, cok extreme bir durum cünkü. Eminim suanda götürsen hatırlarlar.

Paris disneyland turu var 4 günlük bayram için kaçamak yapsak mı diyorum ama 1 yıl bekleyip de hiç unutulmazlar arasına mı koysam. Beni şahsen babam annem böyle bi yere götürse hep hatırlamak isterdim diyorum.

4.5 yaşında disneylanda götürdük hiç birşey hatırlamıyor
Resimler olmasa bhni yiyosunuz diyecek:))
7 yaş gibi daha anlamlı oluyor onlar için

4.5 yaşında disneylanda götürdük hiç birşey hatırlamıyor
Resimler olmasa bhni yiyosunuz diyecek:))
7 yaş gibi daha anlamlı oluyor onlar için

7 yaş ve üzeri çocuklara da para alıyo eşşekler :)) 7 yaş altı çocuklar ücretsiz.
Güzel miydi deydi mi gittiğinize?? Ben çok istiyorum gitmek (Ben bu arada ahhaha çocuklar değil yani..) Çocuklarda nemalansın :))

Ben annemden 3 yaşındayken yediğim dayağı hic unutmadım mesela .1:

Bi çocuk açtı
Dedi ki bunlar oyuncak gibi
Teşekkürler

Üşenmiyosun da haa

Hhhehhe biz çok eğlendik:))
Kaç yaşında şimdi.
Ya çok eğleniyorlar gerçekten, ama boy sınırları olan yerlere giremedi mesela
Vee acayip pahalı ücretsiz girme durumu varsa kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…