09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

saol canım
evet söylemesini bile insan konduramıyor bide ben aşırı düşkünümdür geçenlerde sıkıştı eşimden habersiz 7,500 bin tl yi gözümü kırpmadan verdim
gerçi eşimde bişi demez ama babam sıkılmasın istedim
şimdi hastanede babama kim bakıyr biliyomusunuz ous
kardeşleri bile bazen offf diyo ama ous bian bile yanından ayrılmıyor

röraydınlar bebişler, nasıl keyifler diyeceğim ama asyali büyük geçmiş olsun, tansiyona bağlı sanırım kalıcı hasar yoktur umarım ki bu tip durumlarda genelde geçici oluyor.. ancak bundan sonrasında dikkatli olmak zorunda.

Ben de hep siyah opak ya da ince giydim, hic denemedim, dün de pentide indirimde gördüm acaba denesem mi? Siyah cizmeyle kötü durur mu?

Gayet güzel olur,kahverngi ilede güzel olur,hatta uzun botlar varya onla bile giyebilirsin çorabı.
Al bence dene değişik olur,denemekte fayda var,

Günaydın fallenimmmçok geçmmiş olsun babacığınada.
Hasta bakmak cidden çok zor,ben bababmdan biliyorum rahatsız ameliyatlı bide.

Bi işe yarasın odun

röraydın bebişim

Helal olsun ousa

Gğnaydınlarr sanada

quarta evde dinleniyor, beli kötü

Helal olsun ousa
Anne baba hakkı çok önemli
İnşalahhaırlı evlatlarımız olur bizler gibi

hemde nasıl ablacım annemde yaşlı çokda huysuz babam çok zor oluo

helal olsun evlat iyiliği görsün işte ne güzel bak.
babanda inş.tez zamanda düzelir canım dikkat etsin kendine
aman para dediğin nedirki asyalı umurum olmaz.
dünya benım olmuş içinde anam babam olmadıkdan sonra....

saol canım tansiyon ave strese bağlıymış
biraz sol tarfında ağzında felç durumu var zamnla geçebilirmiş
sen nasılsın canım
inanın izindeyken hep sizleri düşündüm acilen ben eve teknoloji düşmanı olarak bişi almalıyım ama ne alsam bilemedim

Bi işe yarasın odun

röraydın bebişim

yarıyor yarıyor hemde tahminlerimin ötesinde kendiliğinden insan kötü günde anlıyormuş varlığının kıymetini iyi ki var diyorum

Her ikisi içişnde zor bee meleğimmm kolay değil

Bayram geliyor ve ben her bayram yaklaştığında çok huzursuz oluyorum. Huzursuzluk mu desem, burukluk mu tam adını bilmiyorum. Evlenmeden önce her bayram tatili annemle geçirmeye alışık biriyim, 1 günde olsa ilk günü mutlaka onunla geçirir sonra nereye gideceksem giderdim... Evlendikten sonraki süreçte ne yazık ki hiç bir bayramı ailemle geçiremedim, bu benim içimde ciddi bir yara oldu, ousun ailesine ise hep gitmek zorunda kalmıştım. İlk defa ramazan bayramında gitmemiştim ki onda da boşanmıştık zaten bu bayramda gitmeyi düşünmüyorum. Ousun sanırım akrabaları gelecek ve ben gitmediğim için bir çok kişinin sorusuna maruz kalacağım... Gideceğim bir yerde yok bu bayram...

Öyle bi dertlendim işte...

Helal olsun ousa
Anne baba hakkı çok önemli
İnşalahhaırlı evlatlarımız olur bizler gibi

eevt canım anne baba oladıktan sonra dünya malı neye yarar hepimiznkine allah geçinden versin

Niye gitmiyorsun? Gecmişe küskün olduğun icin mi?

bayramlarda bizde Ankarada olamıyoruz eşime görev yazıyolar o olmadanda ben gitmek istemiyorum, annemle babam hep bu yaşta kalsa keşke hiç yaşlanmasalar

yoğun bir p.tesinin ardından bugün iyyiyim
inşallah aranızda olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…