09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Akşam 21:30'da yattım sabah 6.30'da uyandım ve benim hala uykum var, kahve içtim çay içtim hala düzelemedim. Dinlenememişim sanıyorum.. puff

Akşam 21:30'da yattım sabah 6.30'da uyandım ve benim hala uykum var, kahve içtim çay içtim hala düzelemedim. Dinlenememişim sanıyorum.. puff

Yeterli gelmemiş demekki akşam da eve gidince erkenden yat bari,bizde bu sabah zor uyandık

As. abla hoş geldin iyi şükür
Seni sormalı

Hoş buldum çekim sağol,çayımı hüpletip cigaramı tüttürüyom

benim koca kafalı erkekmiş

Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin nemişim

dinlenmen lazım ablacım ya,o kadar ciddi bir durum yaşamışsın,hemen ertesi gün işe gelinir mi?
o patronuna da kocaman bir pppuuhhhh(tükürme efektidir:)

nemecim hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsun hayırlı bir evlat,karakterli bi erkek olsun inşallah..:)

+1

Maşallah oğluşunaa :) hayırlı evlat olsun inşallah anne dediği günleri de göresin.

dinlenmen lazım ablacım ya,o kadar ciddi bir durum yaşamışsın,hemen ertesi gün işe gelinir mi?
o patronuna da kocaman bir pppuuhhhh(tükürme efektidir:)

patronların pek suçu yok ama benim bu hafta programlı olduğundan verilmiş toplantı sözleri vardı rapor vereyim dedi ama toplantıları iptal etme şansım yoktu bana puuuuuuuuuuuhhh yane :)

Elmoş nası oldu acep... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…