09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

arabanın ustunemı yapıstırdın :)
bızde dun arabayı bakıma soktuk
300 tl
vergı borcu 425 tl
muayne bedelı 160 tl
randevu bedelı 10 tl
benzın parası 40 tl
11 kasımda muayneye gırecek

1 yıllık taksı parasını odedık arabamız var havamız var

puahahah

Günaydın çorçıllar :) Ben artık çalışmaya karar verdim, sizinle muhatap olmıycam bir süre

Ben de yılbasından sonra gidicem muayene, vergisi de 300 lira. Yemin ederim taksiyle gezsem daha az masraf olur.
puahahah

Günaydın çorçıllar :) Ben artık çalışmaya karar verdim, sizinle muhatap olmıycam bir süre

Biz de seninle muhatap olmak istemiyorduk isabet oldu

Günaydın canlar..
Hava kapalı tamda benim ruh halim boğulacak gibiyim..

Senin ruh halinin ağzını burnunu kırarım

Günaydın ahali

Merve bugün nasılsın ? var mı bi değişiklik

Daha da gelmem Yeni üye olanların sohbet alanı topiklerine gircem ben çömezlerle laflıycam artık onları kekliycem ben kırmızıyım site görevlisiyim diycem

Sey de bu sitenin sahibi ben ve bir kaç kırmızı arkadaşım
Günaydın ahali

Merve bugün nasılsın ? var mı bi değişiklik

Günaydın çeko çek

noldu la,ne deseydim günaydın bayanlar mı,günaydın kadınlar,günaydın hanımlar,günaydın gacılar..hangisini tercih edersiniz elmiş hanım

Bişi olmadı la sen ne istersen öyle hitap et Sana hitap etmek cok yakışıyor :)

Sen arabaların üstünde kimle notlaşıyosun
Kelli felli çıkmasın bu otoparkçı hadisesi gibi

Yok ya hep aynı yere parkettiğimiz bir tayfa var, bu cocuklar postanede calısıyo sima olarak tanıyorum yani :) Cok dibine girmiştim beni uyarmış ben de onu uyardım İyi yapmış mıyım

Yok ya hep aynı yere parkettiğimiz bir tayfa var, bu cocuklar postanede calısıyo sima olarak tanıyorum yani :) Cok dibine girmiştim beni uyarmış ben de onu uyardım İyi yapmış mıyım

Tamam yazdıktan sonra kalpte koydun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…