09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Simdi ben eski kocamla yeniden evlenirsem evlilik yıldönümümü eski evliliğime göre mi kutlıcam yenisine göre mi

yeni bir sayfa, yeni bir nikah
ee tabi yeni tarihe göre bebişim

ama eski yıldönümünde evlenirsen ne olur bilemem :)

Ayıplı şeyler iyidir elmişim
Ayıplı topic oldu millet paçalı don görsün

yok cnm dost hayatı yasıcam

ahahahahaha adımız +18 e cıkacak

En güzeli dert yok tasa yokk böyle diyorum ama evlenme teklifi yapmasın uzun bir süre diye oturdum karşısına konuştumm Siyah elmas tek taş olmazsa boşuna etme dedim hahhah

+18 e taşıycaklar topici sonunda zatii

aaa o yzudenmı gelemıyor artık
ısten cıkarıldı yanı tuh ya

Ama baska bi yere baslıcaktı, haber yok epeydir.

En güzeli dert yok tasa yokk böyle diyorum ama evlenme teklifi yapmasın uzun bir süre diye oturdum karşısına konuştumm Siyah elmas tek taş olmazsa boşuna etme dedim hahhah

+18 e taşıycaklar topici sonunda zatii

Ben de siyah elmas istiyorum! Benim canım yok mu

NE HALMiŞ BİTMEDİ GİTTİ, YARIN DA BAŞIM AĞRIYO DERSİN, BEN DE ARTIK ÇEKLE TAKILCAM HAHAHAHA HAZIR O YOKKEN YAZAYIM

Bunu görürse üyelik iptali ister ahahahaha

Siyah elmas mı??
Eniştem benim yaa üzüldüm şimdi adama

Siyah elmas mı??
Eniştem benim yaa üzüldüm şimdi adama

Hahahah oda üzüldü valla harita karıştırıyor çaktırmadan höyük höyük gezecek herhalde siyahı bulana kadar pembesi sarısı mavisi vardı da alıcısı vardı gitti resmi kazıda ama siyah çok nadir e benden başka varmı ?
Eniştene üzüleceğine bana üzül hasta etti beni pampamm

Bence de simdi bi de orkide cıktı basımıza söyle zor bi cicek bulalım

Vallahi dağa çıkınca getiriyo bunun adı asadajhh falan diyo ben
En fazla kışın orkide isterim kaz dağlarından falan zor olmaz azıcık çamur azıcık çizik bi şekilde sıyrılır o durumdan da

Vallahi dağa çıkınca getiriyo bunun adı asadajhh falan diyo ben
En fazla kışın orkide isterim kaz dağlarından falan zor olmaz azıcık çamur azıcık çizik bi şekilde sıyrılır o durumdan da

kızım siz arkologsunuz bilirsiniz nerde ne cicek var fln

Ama sizin kazılardan garip garip seyler cıkınca tepki ne oluyo mesela zamanında adamlar lazımlık olarak kullanmışlar
nesinden korkuyon kızım ikimiz bir olup döveriz onu

ağzını burnunu kıralım tmm mı la

kızım siz arkologsunuz bilirsiniz nerde ne cicek var fln

Ama sizin kazılardan garip garip seyler cıkınca tepki ne oluyo mesela zamanında adamlar lazımlık olarak kullanmışlar

Adamların kullandığı sistemi görsen şimdi bu borularla döşenen tesisatlara gülersin eften püften diye..
Kayaların içine oluklar yapıp hazneye hazneden belli bir ağırlık olduğunda çukura falan düşüyo atıklar bide hepsi el yapımı su tabiki var hiç zahmet etmemişler bide hala çalışıyo olağan üstü şeyler çıkıyo aklın almaz yaşamak lazım yani
Bazen tabak çanak çıkıyo bizimki yemek yapıp yiyo içinde o duyguyu yaşamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…