09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben kuccukken annem babam ıkı kere beraber olmuslar sanırıdım
bırınde ben
bırınde abım olmus sanırdım
ee zaten nıye ınsan baska turlu o zorluga katlansınkı dıye dusunurdum
omur boyu 2 kere ne kadar safmısım

ay içiniz gecmiş sizin bee
ben gidiyom akşam bebek yapmaya

zaten insan anne babasına onu yakıştıramaz ki
ben hala yakıştaramazdım evlenmedne önce çok tuhaf bişimiş geliyo çünkü

bide ben çok küçükken öpüşünce bebek oluyor sanıyordum

benim yakın arkadaşımın edepsiz bi kv si var ,

onlarda ciddi anlamda sırf çocuk niyetiyle ayda yıl bir kocalarıyla fingirdiyolarmış

hatta kızın kv ve kv nin kardeşleri bir araya gelince dönen muhabbet biz öyle namuslı insanlarız her zaman kocayla birlikt eolunmaz diye muhabbet dönüyormuş sonuç olarak da 2 sinin kocası pavyon pavyon geziyo diğeri de boşandı adamların namus anlayışına baksana

ben bide ergenlikte bu durumu yeni yeni öğrenmeye başladığımda ( ben biraz geç öğrendimde öpüşünce oluyo sanıydum cidden )

bana olağanüstü doğaüstü bi olaymış gibime geliyodu evli insanların gece o işi yapıp gündüz nasıl insan içine çıktıklarına şaşırır ben olsam hayatta çıkamam insanlar anlar diye utanırım diye düşünürdüm

küçükken salakmışım galiba

hansel ve gratel deki gibi mi :26:

nasıl

yaa dımı bence sınırı yok yanı her zaman her daım her sekılde oluru var ben daha gencım yanı dımı sımdı yasamıcam ne zaman yasıcam dayanamam pesss

bilim bende ılkokul cagalrındayken opusurken olur o ıs sanardım kuzenım evlenmıstı yatagı kan olmus dıye duydum
bende pet takrım dıye dusunmusutm hatta mahalledekı kızlarla konusmustuk yukardan opusucez asagıdan pet takıcaz kan olmucak ne salak dımı ergenler :) hehehe
ortaokuldaykende yılda 2 kere sanıyorum ne zaman ogrendım bılemıcem
baya gec takıp eıdyorum sızı

sovcum ; kendimiz yapcaz bebeği lokman hekim gibi

bunları ben yazdım sandım bi anda sovr
bende aynen böyle düşünürdüm hayır derdim bide adam benim oramı görcek ve ben onun sabah yüzüna bakcam
fahişlelik daha mukbul görünmüştü gözümde hiç olmazsa adamların ertesi gün yüzünü görmüyon diyordum
ben dahada salakmışım

heheheheheh
bendede benzer bısey var
bende gece o ısı yapıp gunduz nasıl hıc zorlanmadan hayatlarına devam edıyorlar dıye usunurdum
ıllada bır yerlerı acıyacak olmazsa yorgun olcaklar

o donem bız banu alkan ızlıyoz turk fılmı banu alkan aksama kadar saten bır carsafla poposunu orterdı sırt ustu yatıp aksama kadar uyurdu

valla gençken işim var yaşlıyken çişim varr eee napçaz mezara mıu götürcez

bide kızın kv si diyomuş ki hiç elletmediğim için vücudum dipdiri, arkadaşım nasıl sinir oluyorum bilsen o yüzden kocalar kaçıyo dememek için diyo herkes ayrı alem

Allah cacığımızı vermesinnn , ergenken baya bi safmışızz :d şimdi ulu orta konuşuyoz kim inanır bizim o saf salak kızlar olduğumuza

dipdiride kime dipdiri
büfede hiç kullanılmayan bardaklar var onlarda dipdiri ama bi işe yaramıyor işte derdim ben olsam

aman yarabbıııı :)
benım annemle babamda hıc opüşmemişler
anenm diyo ne öpcem onu pis agzını bıyıklarını beeee

ben anneme hıc benzemıyorum kızlar

dost dost diye nicesine sarıldım
benim sadık yarim elmeyradır

Tabi la

Ben de öpüşerek yaptılar zannederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…