09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ay cek ban yemişşşşşş, ben nasıl yırttım ya Demek ki benim kibcibaşları kiblememiş :)

Çekkkk Ben yırttım naberr

Saol tatlım hoşbuldumm

Arkadaşına mı üzüldün ban yemediğine mi sevindin anlamadım

hacıı hoşbuldumm , sorma nette sorun vardı , bide işler yoğundu ama hiç gelemedim buralara, geçmişe de bakamadım inan

Teşekkürederimm güzel dileklerin için

Valla öğrendiğimden beri hiiç kız-erkek diye içimden geçirmedim

kukusu mu olur pipisi mi olur hiç hissiyatım yok ama erkek gibi geliyo bana da

hayırlısı olsun da artık,

darısı istediğin zaman senin başına umarım :)

aynen bende cok sevındım ,sana ve kendıme gunlerımızde 1 gün arayla ,cok paylaşacak seyimiz olacak cok allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin :)

evettt 1 güncük varr, çok paylaşcaz dediğin gibi ben biraz pimpirikliyimde yeni öğrendim diye sanırım , temmuz topiğinde beyninizi biraz yiyebilirimm

Günaydın canlar kaçamak yaptım da geldim bugün bayağı stresli gün oldu ya.
Çek banlanmış umarım uzun süreli değildir..
Bugün en yoğun günüm bugün olamayacam aranızda..
Pazartesi kaçamak yapabilirsem tekrar aranızdayım öptüm kocaman hepinizi sorv adına çoook sevindim hayırlı evlat olur inşeALLAH Görüşmek üzere

evettt 1 güncük varr, çok paylaşcaz dediğin gibi ben biraz pimpirikliyimde yeni öğrendim diye sanırım , temmuz topiğinde beyninizi biraz yiyebilirimm

bende öyleyim merak etme gece uykumda bebeğimin kalp atımlarını duydunuzmu diyorum eşim utanmadan videoya cekmıs :)

amin canım,
bende işten fln çıktın sandım hee

hayırlısıyla sağlıkla gelsinde, güzel haberlerini paylaşırsın bizimlede inşallah.

kv denler öğrendilermi
ilk torun 2 aileyde baya sevinçlidirler şimdi

bende öyleyim merak etme gece uykumda bebeğimin kalp atımlarını duydunuzmu diyorum eşim utanmadan videoya cekmıs :)

hiç gülceğem yoktuu değişik duygu değişimleri , zamanla biraz daha düzene girer sanırım yada tam terside olabilir aman iyi olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…