09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dün misafir vardı evde 1 de gittiler yaslı amcayı dinlemekten basım agrıdı cok gec uyudum, icim uyuyo simdi

günaydın nemscann aman büyük konuşmıyım o zaman , evet hatırlıyorum niye bişi olmuyo diyodun burda, yaşayanlarda sus kız diyodu

bakalım artık ben neler görcem :)

Dün misafir vardı evde 1 de gittiler yaslı amcayı dinlemekten basım agrıdı cok gec uyudum, icim uyuyo simdi

hafta içi 1 de mi gittilerr samimiyet var o zaman

ben dayanamıyom valla direk kafa yan düşüyo deve kuşu boynu gibi, yada anlatılanı anlamıyom yorum yapılcak yerde bön bön bakıyom anlıyolar zaten uykumun geldiğini

Çok şekerdi amca ama o konustukca biz uyuduk icimiz uyudu giderken de bu akşam cok eğlendim yine gelicem dedi Haftaici kapıyı acmıcaz

Günaydıııııın kızlar
Nabersiniz , akşamki muhabbete tam dalıyordum ki bi baktım ous arabayı parkediyor
Pipi bile yazamamışım pip kalmış
Neyse anladınız siz onu

aynenn yaa...zatenn hafta içi misafir gelmesinden nefret ediyorummm açıkçasııı

Günaydıııııın kızlar
Nabersiniz , akşamki muhabbete tam dalıyordum ki bi baktım ous arabayı parkediyor
Neyse anladınız siz onu

Biz leb demeden leblebiyi anlarız bebişim

günaydın kızlar özledim sizi iş hayatı benı yordu sanal hayatımı bitirdi :126::126:inşallah herkes ıyıdır geçmişe falan bakamadım bende durum aynı

günaydın kızlar özledim sizi iş hayatı benı yordu sanal hayatımı bitirdi :126::126:inşallah herkes ıyıdır geçmişe falan bakamadım bende durum aynı

Hoşgeldin cnmm nasıl gidiyor alıştın mı

günaydınlaaaaaaar kızçeler

Günaydıııııın kızlar
Neyse anladınız siz onu

Hoş geldiniz kızlar
Ben yeni gördüm de

sovr gözün aydın bir ara şüpheleniyorum dediğini okumuştum gerçekten bebiş geliyomuş çok sevındım sağlıkla gelsin inşallah darısı diğer isteyenlerin başına olsun

Çok şekerdi amca ama o konustukca biz uyuduk icimiz uyudu giderken de bu akşam cok eğlendim yine gelicem dedi Haftaici kapıyı acmıcaz

hafta içi ışıkları kapatıp oturun o zaman yazık amcaya

aynen isyan bende sevmiyorum hafta içi, yada şöyle kafa dengi arkadaşlarım gelince sorun değil de ailevi ziyaretler koca tarafının yada benim sülaleden sıkıcı ziyaretler boğuyo beni

sovr gözün aydın bir ara şüpheleniyorum dediğini okumuştum gerçekten bebiş geliyomuş çok sevındım sağlıkla gelsin inşallah darısı diğer isteyenlerin başına olsun

amiinn katiecann valla aldık haberi uğraşlar sonucu bakalım daha yenii İnşallah sağlıkla hayırlısıyla , AMiin Allahım isteyen herkese versin

isyan günaydın canım

senden bir ricam var sende yada orda..
deposilin 1200
yada penodur iğnesi yine 1200 varmıdır.
bana temin edebilirmisin ?

:2::2::2::2::2:

amiinn katiecann valla aldık haberi uğraşlar sonucu bakalım daha yenii İnşallah sağlıkla hayırlısıyla , AMiin Allahım isteyen herkese versin

Sovr hayırlı olsun
Çok seçvindim canım
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…