canım bende kendime hayret ediyodum ilk başlarda yahu hamileyim niye midem bulanmıyo kusmuyorum diyodum
sen misin diyen 9.haftada bi başladı geçen haftaya kadarda hamilelikle ilgili her bi belirtiyi gösterdim, mide bulantısı yanması ekşimesi, kusma, baş dönmesi sersemlik uyku hali, baş ağrısı, yemeklerden tiksinme, şükür şimdi daha iyiyim ama her pazartesi kusuyorum bebeğimde pazartesi sendromu var
Dün misafir vardı evde 1 de gittiler yaslı amcayı dinlemekten basım agrıdı cok gec uyudum, icim uyuyo simdi
günaydınlaaaaaaar kızçeler
hafta içi 1 de mi gittilerrsamimiyet var o zaman
ben dayanamıyom valla direk kafa yan düşüyo deve kuşu boynu gibi, yada anlatılanı anlamıyom yorum yapılcak yerde bön bön bakıyom anlıyolar zaten uykumun geldiğini
hafta içi 1 de mi gittilerrsamimiyet var o zaman
ben dayanamıyom valla direk kafa yan düşüyo deve kuşu boynu gibi, yada anlatılanı anlamıyom yorum yapılcak yerde bön bön bakıyom anlıyolar zaten uykumun geldiğini
Günaydıııııın kızlar
Nabersiniz , akşamki muhabbete tam dalıyordum ki bi baktım ous arabayı parkediyor
Pipi bile yazamamışım pip kalmış
Neyse anladınız siz onu
günaydın kızlar özledim sizi iş hayatı benı yordusanal hayatımı bitirdi :126::126: inşallah herkes ıyıdır geçmişe falan bakamadım bende durum aynı
günaydınlaaaaaaar kızçeler
Günaydıııııın kızlar
Nabersiniz , akşamki muhabbete tam dalıyordum ki bi baktım ous arabayı parkediyor
Pipi bile yazamamışım pip kalmış
Neyse anladınız siz onu
aynenn yaa...zatenn hafta içi misafir gelmesinden nefret ediyorummm açıkçasııı
günaydın kızlar özledim sizi iş hayatı benı yordusanal hayatımı bitirdi :126::126: inşallah herkes ıyıdır geçmişe falan bakamadım bende durum aynı
Biz leb demeden leblebiyi anlarız bebişim
Hoş geldiniz kızlar
Ben yeni gördüm de
Ona ne şüphe
Bensiz ayıplı muhabbe ha çok pis bi anım vardı anlatmıycam size
Hoşgeldin cnmm nasıl gidiyor alıştın mı
Çok şekerdi amca ama o konustukca biz uyuduk icimiz uyudugiderken de bu akşam cok eğlendim yine gelicem dedi Haftaici kapıyı acmıcaz
sovr gözün aydın bir ara şüpheleniyorum dediğini okumuştum gerçekten bebiş geliyomuş çok sevındım sağlıkla gelsin inşallah darısı diğer isteyenlerin başına olsun
amiinn katiecann valla aldık haberi uğraşlar sonucubakalım daha yenii İnşallah sağlıkla hayırlısıyla , AMiin Allahım isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?