Ya bu kadınlar neden anlamıyor ki o benim annem sen benim kaynanam. Yani aradaki fark çok net.
Ben geçen gece olan olayda herkes varken dedim resmen: gerçekten dedim baba başka o benim babam ous un babası gerçek babam gibi olamaz dedim..
Bir de bu konuda kız nedenlerine hep bir bahane bulmuş ya annem hasta gibi dediğin şekilde.. kadınlar kaşar zaten alt ediveriyorlar. Oğlanda da destekli olunca aman gazmanı geçer valla bunlar.
Öyle tabi arada fark değil uçurum var bence
2 yıldır tanıdığım Ous'un annesiyle beni bu yaşa getiren fedakar annem nasıl bir olur
Kaynanayla her gün ne konuşulur ki zaten
Hele birde zorla beni arayın diyen kaynanayla
nefret ederim öyle tiplerden
bide sürekli beklenti halinde olanlardan
kızcaaz yazık tecrübesiz daha tamda edepsizin birine denk gelmiş
elti problemi ile aldatılma mevzusu başabaş gidiyor bu erkekler sayesinde iyice paranoyak olduk galiba bir kadın eşinin telinde bir otel arattığını görmüş şüpheleniyor acaba gitti mi diye teknolojinin gözü kör olsun yaa
Akıllı olun valla dağıtcam hepinizi
merhaba kızlar,özlediniz mi beni
selam hanımlar ..
benden başla canım sıkılıyor, ekşın istiyorum
Canım nasılsın, özledim ben diğerlerini bilemem.
Keyfin nasıl toparladınmı durumları
A.S Hoşgeldin
iyidir çek sen nasılsın?
elmişim yerim dolmuyo benim değil mi?ne nobody ne ipek,ne med ben bambaşkayım değil mi
iyidir çek sen nasılsın?
elmişim yerim dolmuyo benim değil mi?ne nobody ne ipek,ne med ben bambaşkayım değil mi
benden başla canım sıkılıyor, ekşın istiyorum
Canım nasılsın, özledim ben diğerlerini bilemem.
Keyfin nasıl toparladınmı durumları
A.S Hoşgeldin
sağol kit,ne zamandır denk gelemedik seninle..nasılsın?
daha iyiyim canım..bilmem şimdilik fena değil durumlar.ben karar verdim gibi,ama zaman gerekli bunlar için..bu arada huzur kaçırmak istemiyorum evde,oğluşum çok etkileniyor çünkü..zamanla görücez işte,herşey için plan program hazırlık yapmak lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?